Acasă Frumusete Coafura Alege coafura perfectă pentru noaptea de Revelion

Alege coafura perfectă pentru noaptea de Revelion

0
Alege coafura perfectă pentru noaptea de Revelion

beauty-and-red-roses-wallpaper_i3ru

Timpul se scurge cu repeziciune, iar noul an bate la geam şi sperăm cu toţii să ne aducă începuturi frumoase, încrezătoare şi pline. Alege coafura perfectă pentru noaptea de Revelion, pentru că acea noapte dintre ani este una singură pe an şi este foarte important să arătăm bine si să avem o ţinută remarcabilă. Însă cel mai mult contează să te simți bine în propria-ti piele. Oriunde te-ai afla în acea noapte dintre ani, alege să fii frumoasă, aranjată, superbă atunci când te priveşti în oglindă, înainte de a te vedea restul.
După ce ai ales costumaţia care îţi va pune în valoare formele corpului, nu rămâne decât să te decizi în privinţa coafurii. În funcție de locul în care urmează să se desfășoare marele eveniment, poţi alege câteva variante din cele prezentate mai jos.
Împletiturile
Fiind la mare căutare, impletiturile pot fi purtate după bunul plac, fie într-un coc sau chiar într-o coadă împletită. Indiferent de cum alegi împletitura, nu ai cum să nu atragi atenţia.

Cocul de balerină

Dacă vei opta pentru o rochie din dantelă sau mătase, cocul de balerină este cea mai potrivită variantă. Secret: aplică spumă pe părul proaspăt spălat şi încă umed, apoi, după ce s-a uscat, tapează la rădăcină pentru un plus de volum.

Buclele lejere
Ideale pentru femeile care prefera naturalețea si lejeritatea, ele fiind ușor de realizat chiar si acasă, cu puţină îndemânare.
curly_mbblCoafurile retro
Perfecte pentru localurile elegante, aristrocrate, si aici putem menționa cutele anilor ’20, care au luat o amploare consistentă în ultimii ani.

Coada de cal

Pe cât de simplă este, pe atât de preferată în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Coada de cal a fost este şi va rămâne la modă. Este genul de coafură care îţi pune în valoare toate trăsăturile feţei în mod special ochii şi buzele.

60689486main-small

 

 

 

 

 

Fiţi frumoase, fiţi voi, fiţi aşa cum alegeţi! Ce coafură preferaţi înainte de trecerea în 2017? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!