Primul weekend din toamna 2021 vine cu surprize pentru cititori. Reduceri la cărți, transport gratuit, dar și o posibile mini vacanță în Valencia.

Pe Elefant avem transport gratuit, dar și reduceri. Mare parte dintre acestea au fost bestseller în anul 2020, iar azi au un preț excelent. Mai mult decât atât, avem și un cod de voucher pe care să-l folosim la comenzi: EXTRA20%. 

 VEZI AICI REDUCERILE PE ELEFANT 

Pe Libris avem 2+1 GRATIS la toate titlurile de la două edituri faine (TREI și Pandora), iar la cărțile autorului lunii, Radu Paraschivescu, primim autograf și 20% reducere la fiecare dintre operele sale. 

 VEZI AICI REDUCERILE PE LIBRIS 

La Litera găsim cărți cu reducere tot de 20%. Titluri pe care le-ați mai văzut și în alte rânduri, dar care acum au ieșit la reducere și așteaptă să fie citite. Autori pe care sigur i-ați mai citit și care v-au pătruns în suflet cu scrierile lor. Aruncați un ochi pe linkul de mai jos.

 VEZI AICI REDUCERILE PE LITERA 

Cărturești nu rămâne mai prejos și ne oferă posibilitatea de a câștiga un city date cu Valencia, locul perfect pentru citit. Toate reducerile în linkul de mai jos.

 VEZI AICI REDUCERILE PE CĂRTUREȘTI 

La librăria Delfin găsim multe edituri, de la Humanitas, All, Rao, Elicart (dacă aveți pitici acasă care au început grădinița ori școala, aici găsiți cele necesare) și multe altele, iar pe linkul de mai jos avem câteva cărți la reducere de la Curtea Veche.

 VEZI AICI REDUCERILE PE LIBRĂRIA DELFIN 

Voi cu ce cărți ați început toamna lui 2021?

Articolul precedentTEST DE CULTURĂ GENERALĂ: Ești AS?
Articolul următorTU Ai văzut serialul ”YOU” de pe Netflix?
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here