Educatie

Slăbire rapidă pentru femei în mod natural

Dietele şi fluctuaţiile în greutate au existat dintotdeauna. Atât femeile, cât şi bărbaţii, s-au confruntat deseori cu perioade în care au acumulat kilograme, din varii motive. Stres, indisciplină alimentară, sarcină, program haotic, sedentarism şi chiar lipsa odihnei.

Tocmai de aceea, ajunşi la o greutate deloc confortabilă, fie s-au înfometat, fie au încercat diferite programe de slăbit, combinate cu sport după ureche, iar rezultatele au întârziat să apară

Alimentaţia potrivită pentru o slăbire rapidă

Nu sunt medic nutriţionist şi nici vreun instructor sportiv, dar am testat pe corpul meu o serie de metode de slăbire şi, în plus, am văzut rezultate pe oamenii din jurul meu, colegi, prieteni, colegi de antrenament.

E clar, după ureche nu slăbeşti sănătos, armonios şi nici cât trebuie. Indicat ar fi, în funcţie de numărul de kilograme la care vrei să renunţi, să consulţi un nutriţionist, pentru că dieta care mi se potriveşte mie, s-ar putea să nu-ţi folosească ţie. Apoi, înfometarea nu este o variantă. Da, poţi slăbi brusc, dar, imediat ce ai dat iama în frigider, acumulezi dublu.

Sportul te ajută să slăbeşti armonios

De asemenea, sportul joacă un rol extrem de important. Fie că vorbim de obezitate sau doar un surplus de câteva kilograme. Sportul te ajută să slăbeşti armonios, fără urme.

Plan de antrenament pentru un corp de invidiat

Trebuie să te disciplinezi, în primul rând. Altfel, orice efort poate fi în zadar şi niciun plan, oricât de bine a fost stabilit, nu te va ajut să ajungi unde ţi-ai propus. Nutriţionistul trebuie să fie baza oricărei diete. Numai el îţi poate spune ce alimente te ajută şi care îţi îngreunează metabolismul. Trei mese pe zi, cu mici gustări între, este dieta cel mai des folosită şi recomandată. Important este ce mănânci la aceste trei mese şi cât. Asta face diferenţa.

Apoi, cum spuneam mai sus, sportul nu trebuie să lipsească. O oră de antrenament pe zi, de 3-4 ori pe săptămână, cu o zi pauză între ele, este ideal şi uşor de ţinut.

Pastile de slăbit. Riscuri şi beneficii

Pastilele pentru slăbit sunt o alternativă mult mai comodă. Stai în pat, mănânci ce şi cât vrei şi bagi în tine pilule pentru arderea grăsimilor. Ce poate fi mai simplu? Ce nu ştiu oamenii care apelează la această variantă este faptul că pastilele de slăbit au şi efecte adverse. Pot arde rapid grăsimile, dar pot afecta, în timp, organele interne şi imunitatea.

Pastile pentru slăbit

Care este greutatea potrivită în funcţie de înălţime

Acesta este primul pas pe care îl faci când mergi la nutriţionist. Te cântăreşte, te măsoară pentru a stabili care îţi este greutatea optimă şi, implicit, dacă trebuie sau nu să slăbeşti. Spun asta, pentru că mulţi se văd graşi, deşi nu sunt, sunt disperaţi să nu ia în greutate şi sunt atenţi la fiecare aliment pe care îl consumă.

Astfel, general, între greutate şi înălţime trebuie să fie o diferenţă de minimum 10 pentru un corp armonios. Adică, dacă măsori 1.70, ar trebui să cântăreşti 60 de kilograme, plus, minus.

Ștefania

Recent Posts

BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

Clubul de lectură al lunii aprilie aduce un scriitor contemporan străin, de această dată prin…

2 zile ago

BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

Luna martie a fost dedicată celor două cluburi de lectură, din 2, respectiv 16 martie.…

6 zile ago

Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

Dragi cititori, iată-ne ajunși la a VII-a ediție a taberei de lectură pentru adulți. De…

o săptămână ago

BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

Luna martie este magică și pentru că avem două cluburi de lectură programate. Unul a…

3 săptămâni ago

Books and Wine cu vin, cărți și poezie

În mijlocul atmosferei vibrante și pline de inspirație a capitalei, am organizat pe 1 martie…

3 săptămâni ago

Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Într-o atmosferă plină de pasiune literară și gusturi dulci, cluburile noastre de lectură din București…

4 săptămâni ago