Testul Roxanei

TESTUL DE LUNI: Ghici ce câștigi dacă faci 10 din 10!

…din prima, se înțelege. Încă nu am găsit o variantă care să nu permită o a doua accesare a linkului. Dar găsesc, nu vă faceți griji. Până atunci mai câștigăm ceva experiență. Între timp mă gândesc la niște premii drăguțe. Iar voi, cei care ați revenit la fiecare test cu feedback, meritați din plin. O să aveți de ales: femeile – o cafea cu mine, de vor să ne cunoaștem, sau o carte (din biblioteca mea nu pot da nimic, pentru că fiecare carte are o poveste și, am mai spus asta, eu îmi iubesc atât de mult cărțile încât dorm pe ele, râd și plâng cu ele; sper să vină ziua în care am să-mi iubesc și propria carte cel puțin la fel ca pe cele ale autorilor preferați – ei, cam atunci aș putea aduce în discuție să ne cunoaștem 😊), poate un bilet la teatru, vom vedea, iar bărbații – hm, cam greu cu ei. Las’, să vină cu idei dacă vor cadouri 😁.

“Love the life you live”

Roxana B

Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

View Comments

  • E bine. Desi inițial, la răspunsul greșit, tot la prima variantă m-am gândit, dar îndoială și-a spus cuvântul. Nu-i nimic. Câștigã România. Am cãrți multe în bibliotecã și pe lângã. Nu se mai cautã acum, se îngãlbenesc, trebuie șterse de praf mereu, si pentru cã există internetul. O zi bună în continuare.

  • 5/10, un rezultat foarte prost, mă bucur că am făcut testul, în urma acestui test am realizat că trebuie să mai învăţ câte ceva, dar este o idee genială, foarte frumos făcut, oar întrebarea cu Marry Poppins e de-a dreptul bine plantată!
    Felicitări!

  • Mno, 9/10, fiindcă n-am crezut că papuașii ăia vorbesc atâtea limbi. Eu nu mă pot înțelege cu oameni care vorbesc aceeași limbă!

  • Va multumesc tare mult pentru feedback. Bagam unul de gramatica saptamana viitoare, ce ziceti?

Recent Posts

BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

Clubul de lectură al lunii aprilie aduce un scriitor contemporan străin, de această dată prin…

o zi ago

BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

Luna martie a fost dedicată celor două cluburi de lectură, din 2, respectiv 16 martie.…

5 zile ago

Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

Dragi cititori, iată-ne ajunși la a VII-a ediție a taberei de lectură pentru adulți. De…

o săptămână ago

BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

Luna martie este magică și pentru că avem două cluburi de lectură programate. Unul a…

3 săptămâni ago

Books and Wine cu vin, cărți și poezie

În mijlocul atmosferei vibrante și pline de inspirație a capitalei, am organizat pe 1 martie…

3 săptămâni ago

Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Într-o atmosferă plină de pasiune literară și gusturi dulci, cluburile noastre de lectură din București…

3 săptămâni ago