Bruschettele debordează de simplitate şi bun gust. Ştim că este o reţetă clasică a italienilor, care deschide drumul către o masă copioasă. Prima dată am mâncat la un restaurant, habar n-am avut care e reţeta, dar m-am luat după gust şi am făcut şi eu acasă. La o adică, chiar nu are ce să fie complicat în a face bruschette şi nici prea multă răbdare nu cere. Mie îmi place să folosesc franzelă, nu orice pâine, pentru că asta are foarte mare importanţă.
Ingrediente:
o franzelă
roşii cherry
busuioc
2-3 căţei usturoi
ulei de măsline
sare, piper
Feliile de pâine de fac pe grill şi se freacă cu usturoiul pisat. Roşiile tocate se amestecă cu puţin ulei de măsline, busuioc (neapărat rupt uşor cu mâna, şi nu tăiat cu cuţitul), sare şi piper. Compoziţia o pun peste feliile de pâine pregătite şi le servesc, ca de obicei, repede, aproape pe nerăsuflate. Obişnuiesc să fac seara bruschette, când mă uit la un film, pentru că sunt uşoare la stomac.
Pofta bună! 😉
Sursa foto: spreadyourwings.it
Dragă cititorule, visează alături de noi! Te invităm la un eveniment special dedicat uneia dintre…
Bună, dragi cititori! Sunt încântată să vă invit la un nou club de lectură dedicat…
Dragilor, dacă sunteți din Constanța și căutați un motiv bun să ieșiți din casă pentru…
Sâmbătă dimineața, la Tomis Hub din Constanța, ne-am adunat pentru a dezbate cartea „Lista” de…
Sâmbată dimineața, la Fract Restaurant din Brașov, ne-am reunit pentru a explora subiectul complex al…
În acest weekend cititorii din Bucuresti, Constanţa şi Braşov s-au reunit pentru a discuta despre…