Acasă Retete Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

0
Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

bruschettes5

Bruschettele debordează de simplitate şi bun gust. Ştim că este o reţetă clasică a italienilor, care deschide drumul către o masă copioasă. Prima dată am mâncat la un restaurant, habar n-am avut care e reţeta, dar m-am luat după gust şi am făcut şi eu acasă. La o adică, chiar nu are ce să fie complicat în a face bruschette şi nici prea multă răbdare nu cere. Mie îmi place să folosesc franzelă, nu orice pâine, pentru că asta are foarte mare importanţă.

Ingrediente:

o franzelă

roşii cherry

busuioc

2-3 căţei usturoi

ulei de măsline

sare, piper

Feliile de pâine de fac pe grill şi se freacă cu usturoiul pisat. Roşiile tocate se amestecă cu puţin ulei de măsline, busuioc (neapărat rupt uşor cu mâna, şi nu tăiat cu cuţitul), sare şi piper. Compoziţia o pun peste feliile de pâine pregătite şi le servesc, ca de obicei, repede, aproape pe nerăsuflate. Obişnuiesc să fac seara bruschette, când mă uit la un film, pentru că sunt uşoare la stomac.

Pofta bună! 😉

Sursa foto: spreadyourwings.it

Articolul precedent TOP 10 ţări de vizitat măcar o dată în viaţă. O vacanţă pe an (I)
Articolul următor O iubire de-o vară
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!