Pe cât este de sănătos, pe atât de mult îmi displace spanacul. Cel puțin crud, nici atât. Așa că primăvara, când este sezonul lui, încerc tot felul de rețete, combin tot felul de ingrediente, doar-doar mi-o plăcea. Pentru astăzi am decis să trag la tigaie spanac, usturoi și ciuperci. Plus câteva roșioare, nu neapărat pentru gust, cât mai ales pentru aspect. Pentru că, știți, o mâncare arătoasă este mult mai gustoasă.
Este una dintre reţetele cu spanac pe care obişnuiesc să o gătesc pentru că este rapidă şi gustoasă. Spanacul conține foarte mult fier (100 de grame de spanac asigură 25% din necesarul zilnic de fier) și este foarte bogat în vitamine. Să-mi spuneți dacă v-a plăcut. Data viitoare, am să vă aduc o rețetă cu urzici :).
Ingrediente
500 de grame de spanac
o ceapă
trei căței de usturoi
cinci roșii cherry
200 grame de ciuperci
Mod de preparare
Se călește ceapa, se adaugă ciupercile tăiate felii nu foarte subțiri și se lasă pe foc. Când sunt aproape gata, se adaugă roșiile cherry tăiate, puțin cimbru, iar apoi spanacul. Lăsăm pe foc până se înmoaie și acesta, adăugăm puțin piper măcinat și, după ce oprim tigaia, două frunze de busuioc proaspăt.
Tabăra de Lectură pentru Adulți, ajunsă la a IX-a ediție, s-a desfășurat în peisajul idilic…
Dacă îți place să faci cumpărături economisind cât mai mult, atunci trebuie să afli de…
În ultimii ani, tot mai multe persoane se confruntă cu probleme de stomatologie, respectiv ortodonție.…
Dragă cititorule, visează alături de noi! Te invităm la un eveniment special dedicat uneia dintre…
Bună, dragi cititori! Sunt încântată să vă invit la un nou club de lectură dedicat…
Dragilor, dacă sunteți din Constanța și căutați un motiv bun să ieșiți din casă pentru…
View Comments
Yam, yam, slup, slup... :)