Lifestyle

Cover story: Îl iubesc, dar mă mărit cu altul!

Că ne schimbăm gândurile și sentimentele de la o zi la alta, că ne sucim, ne răzgândim, că vrem așa, dar de fapt e mai bine altfel, că el e mai bun azi, dar mâine parcă nu mai e de ajuns, este una. Însă, când vorbim de iubire, cred că lucrurile se schimbă puțin. Sau nici dragostea nu mai e ce a fost? Aș fi tare dezamăgită…

Este povestea unei prietene de-ale mele, care, în urmă cu câteva săptămâni, stătea cu mine la cafea și îmi povestea cât este de îndrăgostită, fericită, mulțumită de ceea ce trăiește, că iubește un bărbat extraordinar, cel mai bun de altfel și că nu l-ar da pentru alți zece. Povestea lor dura de mai bine de un an, însă nu făcuseră pași mari. Nu locuiau împreună, nu aveau chestii comune (afaceri, case, masini…, lucruri materiale). Nu voiau să se grăbească. Perfect, zic! Treabă foarte bună! Numai că, ce să vezi?!

Deunăzi, văd o postare pe Facebook (cel mai bun canal de știri, pare-se), în care ea își face publică relația cu… un altul. Wow, zic: nu are cum să fie pe bune, sigur face mișto de cineva. M-am înșelat, chiar nu făcea mișto. Era cu iubire, cu feeling, cu dragoste, cu nebunie, ceva ce n-ai mai văzut.

Ok, zic. Nu am pus mâna pe telefon să-i cer detalii, pentru că, așa cum o știu, m-am gândit că e vreo toană, vreo nebunie de-ale ei. I-o fi căzut vreunul cu tronc și vrea să îl impresioneze cu gesturi îndrăznețe. Ei bine, la o săptămână după, nicio zi în plus, văd logodna direct pe Facebook, cu inel, cu cerere, cu planuri, cu tot ce trebuie. Atunci, am pus mâna pe telefon, după ce mi-am dat două palme ca să-mi revin din șoc, și zic: „Pe bune?”. Răspuns: „Da, iubito, în cinci săptămâni facem nunta”. Discuția a continuat, însă nu o expun pe toată, că nu face sens. Esențialul este: cum mama dracului vine treaba asta? Acum o lună iubeai cu foc un bărbat, acum te măriți cu altul?! Nici ea nu a reușit să explice.

Acum, na, ei să fie bine, ea mai mult, că e prietena mea. Să se iubească în continuare, dacă se iubesc pe bune, și să facă prunci frumoși!

Sursa foto: glamour.com

Ștefania

View Comments

  • "Nimic nu e ceea ce pare", draga mea! :) In vremurile astea, nu mai exista o constanta legata de un sistem de valori(cel pe care il stim noi) ...
    Articolul...beton..."keep up the good work!".

Recent Posts

BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

Clubul de lectură al lunii aprilie aduce un scriitor contemporan străin, de această dată prin…

o zi ago

BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

Luna martie a fost dedicată celor două cluburi de lectură, din 2, respectiv 16 martie.…

5 zile ago

Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

Dragi cititori, iată-ne ajunși la a VII-a ediție a taberei de lectură pentru adulți. De…

o săptămână ago

BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

Luna martie este magică și pentru că avem două cluburi de lectură programate. Unul a…

3 săptămâni ago

Books and Wine cu vin, cărți și poezie

În mijlocul atmosferei vibrante și pline de inspirație a capitalei, am organizat pe 1 martie…

3 săptămâni ago

Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Într-o atmosferă plină de pasiune literară și gusturi dulci, cluburile noastre de lectură din București…

3 săptămâni ago