AcasăEducatieDescoperaCover story: Îl iubesc, dar mă mărit cu altul!

Cover story: Îl iubesc, dar mă mărit cu altul!

Published on

spot_img

Că ne schimbăm gândurile și sentimentele de la o zi la alta, că ne sucim, ne răzgândim, că vrem așa, dar de fapt e mai bine altfel, că el e mai bun azi, dar mâine parcă nu mai e de ajuns, este una. Însă, când vorbim de iubire, cred că lucrurile se schimbă puțin. Sau nici dragostea nu mai e ce a fost? Aș fi tare dezamăgită…

Este povestea unei prietene de-ale mele, care, în urmă cu câteva săptămâni, stătea cu mine la cafea și îmi povestea cât este de îndrăgostită, fericită, mulțumită de ceea ce trăiește, că iubește un bărbat extraordinar, cel mai bun de altfel și că nu l-ar da pentru alți zece. Povestea lor dura de mai bine de un an, însă nu făcuseră pași mari. Nu locuiau împreună, nu aveau chestii comune (afaceri, case, masini…, lucruri materiale). Nu voiau să se grăbească. Perfect, zic! Treabă foarte bună! Numai că, ce să vezi?!

Deunăzi, văd o postare pe Facebook (cel mai bun canal de știri, pare-se), în care ea își face publică relația cu… un altul. Wow, zic: nu are cum să fie pe bune, sigur face mișto de cineva. M-am înșelat, chiar nu făcea mișto. Era cu iubire, cu feeling, cu dragoste, cu nebunie, ceva ce n-ai mai văzut.

Ok, zic. Nu am pus mâna pe telefon să-i cer detalii, pentru că, așa cum o știu, m-am gândit că e vreo toană, vreo nebunie de-ale ei. I-o fi căzut vreunul cu tronc și vrea să îl impresioneze cu gesturi îndrăznețe. Ei bine, la o săptămână după, nicio zi în plus, văd logodna direct pe Facebook, cu inel, cu cerere, cu planuri, cu tot ce trebuie. Atunci, am pus mâna pe telefon, după ce mi-am dat două palme ca să-mi revin din șoc, și zic: „Pe bune?”. Răspuns: „Da, iubito, în cinci săptămâni facem nunta”. Discuția a continuat, însă nu o expun pe toată, că nu face sens. Esențialul este: cum mama dracului vine treaba asta? Acum o lună iubeai cu foc un bărbat, acum te măriți cu altul?! Nici ea nu a reușit să explice.

Acum, na, ei să fie bine, ea mai mult, că e prietena mea. Să se iubească în continuare, dacă se iubesc pe bune, și să facă prunci frumoși!

Sursa foto: glamour.com

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!