Lifestyle

Scobitul în nas și scărpinatul în fund. La 40 de ani ca la 10.

Data trecută vă povesteam AICI despre domnul cu diareea și prezervativele. Acum altceva mi-a atras atenția. Să vă povestesc…

În weekendul ce tocmai a trecut, am fost la #Óșan, unde se întâmplă, ca de fiecare dată, să mă uite sfinții. În general, doar când iau bonurile de masă și salariul arunc de toate în coș 😅. Mă abțin, de cele mai multe ori, pentru că mare parte din ce cumpăr ajunge la ghenă. Vedeți de ce e bine ca românul să nu-și permită prea mult? Uită care-i este limita. Uită să mai aprecieze. Uită că pâinea NU trebuie niciodată aruncată.

…Și cum mă plimbam eu așa printre rafturi, gândindu-mă ce să mai cumpăr și făcând în mintea mea meniul pe toată săptămâna, gen azi mănânc pasăre, mâine paste, poimâine mâncare chinezească ș.a.m.d, îmi sare în ochi un tip la vreo 40 de ani. Eram la raftul de băuturi. Mă uitam după o bericică, după un vinișor. Oricare merge bine seara, când citești o carte ori te uiți la un film ori scrii un text 😁.

Ei, dragilor, iar lucrurile se petrecură în felul următor: cu ochii în sus, capul ridicat, bărbatul își înfipse adânc în nas degetul arătător. Nu pe cel mic, cu unghia lăsată cu model, cum au tiriștii. Că ăla mic e pentru “penetrarea” urechii 😅.

Mă, nenea, îmi venea să-i zic, nu mai ține capul așa, c-o să-ți pice pe obraz. Mno, pân’ la urmă i-o picat în gură. Nu din greșeală, însă. S-a plimbat cu degetul de la nas la gură de m-am gândit că o fi avut ceva între dinți. Dar nu, că în dinți nu se scobea. Fix așa, cu o mișcare scurtă, dar puternică, într-un unghi de… să zic vreo 75 de grade.

Îmi mutasem deja privirea. Chiar nu era plăcut să-l urmărești. Dar zău că parcă era peste tot! Și acum să te ții, că domnul-prea-bine-îmbrăcat, postat în fața mea (el alegea ouă, eu unt), începu să-și tragă nădragii din cur. Mă, dar într-un fel de neimaginat și greu de povestit. Hai că încerc totuși 😅. Cu două degete, ținute precum penseta, se ducea către zona deloc mică și, cum trăgea el așa de pantalonii lălâi (naiba îl înțelege de ce simțea nevoia să facă asta), te cruceai văzându-l cum cele două degete ajungeau apoi la nas. Pe cuvânt că nu mi-am mai putut lua ochii de la el. Deci cum? Te mănâncă nasul, te scarpini, te mănâncă-n cur, te scarpini… Mă, dar de ce să îți sugi și să-ți miroși degetele?!?

Am zis în titlu ca la zece ani, dar n-am mai văzut de ceva vreme un copil de vârsta asta care să se joace astfel. Să nu credeți că omu’ s-a sinchisit măcar vreun pic să se ascundă. Era în treaba lui :)))). La o adică, pe toți ne mănâncă, este o senzație deranjantă, dar nu dăm frâu liber degetelor să ne scărpinăm în văzul tuturor. Nu? 😁

Doi condamnați într-o celulă. Unul dintre ei se scobește în nas.
Celălalt strigă:
– Ce faci, bă? A te scobi în nas este un semn rău! Asta înseamnă că în acest moment cineva i-o trage nevesti-tii!
– N-are decât! spune celălalt. Important este ca ea să nu se scobească în nas!

Roxana Brănișteanu

Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. De aceea, scriitoare. De aceea content writer. De aceea, realizator și moderator emisiune radio. Mai ales, de aceea Organizator evenimente culturale (Book Club, Books&Wine, Book Camp. Toate sub brandul cultural iCarte, iParte. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

Recent Posts

Atelier de Scriere Creativă: Din Tabăra de Lectură

STICLUȚA Mă găsesc privind spre valurile care se sparg și mă surprind pierdut în gânduri,…

2 zile ago

Atelier de scriere creativă: Concurs cu premii în București

Ce planuri ai vineri seară, pe 8 noiembrie? Vin cu o invitație către tine, să…

3 zile ago

BOOK CLUB cu Editura TREI: Lista, de Yomy Adegoke (București, Brașov, Constanța)

Te invităm să ni te alături la următorul nostru club de lectură, dedicat romanului "Lista", de…

6 zile ago

Premiul Nobel pentru Literatură 2024: Han Kang, prima laureată din țara asiatică

Premiul Nobel pentru Literatură din 2024 a fost câștigat de scriitoarea sud-coreeană Han Kang. Este…

o săptămână ago

Club de lectură: Cofetăria cu miracole, cu Silvia Tarrago

În luna septembrie a avut loc un al doilea club de lectură, de această dată…

o săptămână ago

Club de lectură: Englezul din Gara de Nord, cu Tatiana Niculescu

Încă un club unde pasionații de lectură din București, Constanța și Brașov s-au reunit pentru…

o săptămână ago