Acasă Lifestyle Povestioare funny. Adunate de prin farmacie

Povestioare funny. Adunate de prin farmacie

0
Povestioare funny. Adunate de prin farmacie

Am decis să aduc puțin amuzament printre articole, iar povestioarele culese de prin viață sunt cele mai interesante. Nu-mi aparțin toate cele pe care am să le public, pentru că eu nu prea trec pe la farmacie decât în cazuri grave. Răceală, de regulă, dar n-am mai avut de mai bine de un an (scuipai în sân acu’, că mi-e să nu se-ntâmple). Cea de mai jos e a mea, totuși, că m-am dus după Nurofen Forte (mama ei de măsea rănită, că nu mă mai lasă durerea odată, nici după ce am venit de la dentist!).

PS: Lume berechet în farmacie. Fiecare s-a dus la farmacista liberă. Eu am stat la coadă. Doar ca să pot râde. O să vedeți în text :).

Domnul: Bună ziua! Aveți, vă rog, pastiluțe din acelea mici și galbene pentru…, știți dumneavoastră pentru ce.

Farmacista: Ăă… Nu chiar. Cum se numesc?

Domnul: Păi aia e, că nu mai știu. Dacă știam, vă dați seama că vă ziceam direct.

Farmacista: Ce simptome aveți? Că poate vă dau altceva.

Domnul: Nu, nu. Doar pastiluțele alea mici și galbene le vreau, că alea își fac repede efectul. Am mai avut eu problema asta.

Farmacista: …Adică? Spuneți-mi ce problemă.

Domnul: Haideți, domnișoară, de parcă nu știți! N-oi fi eu singurul care cere pastiluțele astea!

Farmacista: Domnule, chiar nu-mi dau seama. Sunt de răceală, de prostată, de balonare…? Uitați-vă câte pastile există aici, de unde să cunosc nevoile dumneavoastră?

Domnul: Bine, domnișoară. Seara trecută am mâncat niște fasole. Multă rău. Și dimineață m-au luat niște dureri de burtă de am zis că nu mă mai țin pe picioare. Vă dați seama ce a urmat.

Farmacista: Am înțeles. Vreți pastile de diaree, domnule. Ce e așa rușinos să spuneți? Ați făcut o întreagă poveste despre fasole când puteați să folosiți un singur cuvânt.

Domnule: Da, da, așa e. Dați-mi… și vreo câteva prezervative.

Farmacista (care se uită crispată la el, neînțelegând, probabil, de ce “prezervativul” iese cu lejeritate din gura cetățeanului vorbăreț, iar “diaree” nici măcar n-a fost pronunțat”): Nu dăm la bucată. Nu s-au dat niciodată. Spuneți câte vreți. Și de care.

Domnul: Să fie vreo… zece așa. Cu mai multe nervuri.

Farmacista (ridicând o sprânceană): Pardon?!

Domnul: Haideți, ar trebui să le știți. Sunt de la Durex.

Farmacista: Nu, domnule, nu știu. Vă dau o cutie de Durex normale? Are 12 bucăți.

Domnul: Sunt cu striații?

Farmacista (ieșindu-și din pepeni și trântindu-i produsele pe tejghea): Domnule, vă rog frumos! … Poftiți! Aveți cutia de prezervative cu striații, cu vibrații, cu tot ce vreți, și Furazolidon pentru a scăpa de diaree!

 

Articolul precedent Cover story: Cum îți revii după ce tocmai ai fost concediat/ă?
Articolul următor Cum am devenit Xena dintre porci
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!