AcasăLifestyleScobitul în nas și scărpinatul în fund. La 40 de ani ca...

Scobitul în nas și scărpinatul în fund. La 40 de ani ca la 10.

Published on

spot_img

Data trecută vă povesteam AICI despre domnul cu diareea și prezervativele. Acum altceva mi-a atras atenția. Să vă povestesc…

În weekendul ce tocmai a trecut, am fost la #Óșan, unde se întâmplă, ca de fiecare dată, să mă uite sfinții. În general, doar când iau bonurile de masă și salariul arunc de toate în coș 😅. Mă abțin, de cele mai multe ori, pentru că mare parte din ce cumpăr ajunge la ghenă. Vedeți de ce e bine ca românul să nu-și permită prea mult? Uită care-i este limita. Uită să mai aprecieze. Uită că pâinea NU trebuie niciodată aruncată.

…Și cum mă plimbam eu așa printre rafturi, gândindu-mă ce să mai cumpăr și făcând în mintea mea meniul pe toată săptămâna, gen azi mănânc pasăre, mâine paste, poimâine mâncare chinezească ș.a.m.d, îmi sare în ochi un tip la vreo 40 de ani. Eram la raftul de băuturi. Mă uitam după o bericică, după un vinișor. Oricare merge bine seara, când citești o carte ori te uiți la un film ori scrii un text 😁.

Ei, dragilor, iar lucrurile se petrecură în felul următor: cu ochii în sus, capul ridicat, bărbatul își înfipse adânc în nas degetul arătător. Nu pe cel mic, cu unghia lăsată cu model, cum au tiriștii. Că ăla mic e pentru “penetrarea” urechii 😅.

Mă, nenea, îmi venea să-i zic, nu mai ține capul așa, c-o să-ți pice pe obraz. Mno, pân’ la urmă i-o picat în gură. Nu din greșeală, însă. S-a plimbat cu degetul de la nas la gură de m-am gândit că o fi avut ceva între dinți. Dar nu, că în dinți nu se scobea. Fix așa, cu o mișcare scurtă, dar puternică, într-un unghi de… să zic vreo 75 de grade.

Îmi mutasem deja privirea. Chiar nu era plăcut să-l urmărești. Dar zău că parcă era peste tot! Și acum să te ții, că domnul-prea-bine-îmbrăcat, postat în fața mea (el alegea ouă, eu unt), începu să-și tragă nădragii din cur. Mă, dar într-un fel de neimaginat și greu de povestit. Hai că încerc totuși 😅. Cu două degete, ținute precum penseta, se ducea către zona deloc mică și, cum trăgea el așa de pantalonii lălâi (naiba îl înțelege de ce simțea nevoia să facă asta), te cruceai văzându-l cum cele două degete ajungeau apoi la nas. Pe cuvânt că nu mi-am mai putut lua ochii de la el. Deci cum? Te mănâncă nasul, te scarpini, te mănâncă-n cur, te scarpini… Mă, dar de ce să îți sugi și să-ți miroși degetele?!?

Am zis în titlu ca la zece ani, dar n-am mai văzut de ceva vreme un copil de vârsta asta care să se joace astfel. Să nu credeți că omu’ s-a sinchisit măcar vreun pic să se ascundă. Era în treaba lui :)))). La o adică, pe toți ne mănâncă, este o senzație deranjantă, dar nu dăm frâu liber degetelor să ne scărpinăm în văzul tuturor. Nu? 😁

Doi condamnați într-o celulă. Unul dintre ei se scobește în nas.
Celălalt strigă:
– Ce faci, bă? A te scobi în nas este un semn rău! Asta înseamnă că în acest moment cineva i-o trage nevesti-tii!
– N-are decât! spune celălalt. Important este ca ea să nu se scobească în nas!

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!