Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Miercuri este o zi perfectă pentru iubitorii de cărți. Elefant și Libris au reduceri la o mulțime de titluri, însă nu e timp de așteptat. Ofertele expiră la noapte! 

Elefant le propune clienților săi o promoție devenită deja clasică – 45% reducere – folosind codul BOOKS45 după adăugarea cărților în coșul de cumpărături.

Pe Libris, pasionații de citit beneficiază de reduceri între 30% și 50% la toate titlurile editurii Nemira. Consultați în continuare ofertele celor două librării online pentru a vedea dacă titlurile pe care le căutați beneficiază de reduceri.

 VERIFICĂ AICI REDUCERILE ELEFANT DE AZI 

 VERIFICĂ AICI REDUCERILE LIBRIS DE AZI 

elefant.ro
libris.ro

Spor la cumpărături!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ