Acasă Autori BOOK CLUB cu Editura TREI: Lista, de Yomy Adegoke (București, Brașov, Constanța)

BOOK CLUB cu Editura TREI: Lista, de Yomy Adegoke (București, Brașov, Constanța)

0
BOOK CLUB cu Editura TREI: Lista, de Yomy Adegoke (București, Brașov, Constanța)

Te invităm să ni te alături la următorul nostru club de lectură, dedicat romanului „Lista”, de Yomi Adegoke, un roman captivant care explorează dinamica social media, reputația și impactul asupra vieților personale.

Eveniment: BOOK CLUB
Unde:
  • București: Bright Goals, str. Ciprian Porumbescu nr. 7
  • Brașov: Fract Restaurant
  • Constanța: Biblioteca Colorată, Tomis Mall
Organizator: iCarte, iParte
Moderatori:
  • București:Flavia Stoica
  • Brașov: Raluca Duțu
  • Constanța: Monica Alexe
Parteneri: Bright Goals, Fract, Tomis HUB (Biblioteca Colorată), Asociația ICARTE, Sloop, Bunica gătește
Cum au loc cluburile de lectură în trei orașe în același timp

Toți participanții vor fi conectați prin Zoom, oferind ocazia de a interacționa și de a discuta cu cititori din toate cele trei locații. Este o oportunitate minunată de a împărtăși opinii, de a dezbate temele cărții și de a ne bucura de discuții profunde, indiferent de orașul în care te afli.

De ce să citești cartea asta

„Lista” de Yomi Adegoke ridică întrebări actuale despre moralitate, adevăr și responsabilitate într-o lume digitalizată, unde viețile oamenilor pot fi complet transformate de o simplă postare. Romanul promite o experiență de lectură intensă, oferind un prilej excelent pentru discuții provocatoare și introspecție.

Ce se întâmplă în cadrul cluburilor de lectură

Pe lângă discuțiile literare despre temele și personajele din romanul „Lista”, ne vom concentra și pe discuții de viață, creând un spațiu unde participanții pot să se cunoască mai bine. Vom organiza activități interactive de cunoaștere pentru a întări legăturile dintre noi și pentru a transforma acest club într-o experiență memorabilă. La final, vom organiza o tragere la sorți, unde unul dintre participanți va câștiga o carte cadou.

Le mulțumim celor care ne oferă și ne creează acest spațiu literar: Bright Goals – București, Fract – Brașov, Biblioteca colorată – Constanța

Te așteptăm să ne cufundăm împreună în paginile acestei cărți remarcabile și să explorăm împreună ideile și emoțiile pe care le stârnește!

Articolul precedent Premiul Nobel pentru Literatură 2024: Han Kang, prima laureată din țara asiatică
Iubesc cărțile de dezvoltare personală. Mă hrănesc cu informații noi și transformatoare, iar când citesc, simt o relaxare profundă și o senzație de furnicături prin tot corpul, similară cu ce simt atunci când călătoresc. De asemenea, iubesc să aduc oamenii împreună prin intermediul lecturii și să creez un spațiu sigur unde aceștia se pot simți în largul lor și unde se pot conecta cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. "Lectura este pentru minte ceea ce exercițiul este pentru corp." – Joseph Addison

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!