Acasă Frumusete Cosmetica Ai coșuri pe față? Scorțișoara te scapă de ele!

Ai coșuri pe față? Scorțișoara te scapă de ele!

0
Ai coșuri pe față? Scorțișoara te scapă de ele!

Foarte multe persoane sunt afectate de acnee. Și nu doar adolescentele, ci și femeile se confruntă cu această problemă. Stresul, alimentața necorespunzătoare, hormonii din corp etc. sunt cauze care duc la o acnee aproape vulgară, așa cum este denumită în rândul adolescenților. Nu trebuie să te sperii, mai ales și foarte important, nu stoarce coșurile, oricât de greu este asta, pentru că nu vei face decât să afectezi zona și să te alegi cu cicatrici de toată frumusețea.

Ceea ce am descoperit că ajută foarte mult tenul este scorțișoara, acel praf care te îmbie cu mirosul lui.

Scorțișoara este renumită încă din Antichitate. Egiptenii o foloseau pentru a-și îmbălsăma morții, iar romanii o foloseau în timpul slujbelor mortuare. De asemenea, era folosită în bucătărie, în prepararea diferitelor rețete, atât dulci, ca cât și sărate.

Datorită proprietăților sale antibacteriale, antimicrobiale și antiiflamatorii, propun două recomandări pentru un ten curat, fără pete, fără coșuri:

Scrub, făcut din două lingurițe de scorțișoară, una de zahăr, un praf de bicarbonat de sodiu și puțină apă, pentru a forma o pastă. Este de ajuns să faceți acest lucru o dată pe săptămână.

Mască, făcută din 3 lingurițe de miere și o lingurită de praf de scorțișoară, care se aplică pe față, lăsându-se 30 de minute, chiar o oră, să acționeze. Apoi se va clăti tenul cu apă călduță sau cu ceai de mușețel. Coșurile se vor usca, ușor-ușor, dar masca nu este recomandată a se folosi prea des. Maxim de două-trei ori pe săptămână este suficient, pentru a nu irita.

Articolul precedent Filmul de weekend: Lumina dintre oceane
Articolul următor O doamnă nu poartă colanți în societate
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!