Acasă TOP Aspirina sau… „aspirina săracului”? :)

Aspirina sau… „aspirina săracului”? :)

0
Aspirina sau… „aspirina săracului”? :)

Circulă un virus tare urât prin împrejurimi și, din păcate, s-a agățat și de mine. Nu am mai avut asemenea gripă, cu așa tuse și care să mă țină atât de mult, de când eram copil și am avut injecții, din ce țin eu minte. Acum am luat tot ce se putea lua, cu ceaiuri și băi fierbinți, cu paracetamol și, desigur, cu aspirină.

Eu sunt împotriva pastilelor, dar dacă trebuie și nu am încotro, aia e. Iar între aspirină și „aspirina săracului” ce ar trebui să alegi?

Bineînțeles, varianta cea mai sănătoasă și rapid vindecătoare: a săracului. Adică sexul, ca să nu o mai dau pe ocolite :). Însă când ești bolnav și tremură carnea pe tine, cam greu să ajute această „aspirină”. Sexul trebuie să fie plăcut, să te dedici total, nu cu jumătăți de măsură. Nu faci ceva ca să scapi de altceva :).

Nu o fi sexul soluția tuturor problemelor, dar pe acelea de moment le rezolvă sigur. Dă energie și stimulează sistemul imunitar, are nenumărate beneficii și asupra creierului, nu doar a trupului.

După ce zaci vreo două zile, în care te înfofolești bine, bei toate ceaiurile posibile, mănânci cât de multă lămâie poți, miere la greu, frecții cu Carmol și ce se mai poate face (vezi AICI cu ce am tratat eu răceala), poți să te bucuri și de un dulce sex, alături de o țuică fiartă. Ca să iasă răceala din tine, la o adică :).

 

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Filmul de weekend: Ruj roşu pentru zile negre
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!