Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Se apropie luna cadourilor. Tu te-ai hotărât ce să le iei celor dragi?

Se apropie luna cadourilor. Tu te-ai hotărât ce să le iei celor dragi?

0
Se apropie luna cadourilor. Tu te-ai hotărât ce să le iei celor dragi?
sursa foto: cdn-image.travelandleisure.com

Se apropie luna cadourilor, decembrie, cu pași repezi. Pe la începutul lunii îl avem pe moșul Nicolae, apoi vine Crăciunul, apoi Anul Nou, apoi ziua mea. Mă rog, de ziua mea nu trebuie să le faceți cadouri celor dragi, pe asta am zis-o așa, ca sa nu uite cei apropiați mie că iubesc surprizele frumoase.

Este foarte greu să alegem cadourile potrivite pentru persoanele dragi nouă și mereu suntem în dilema. Recunosc ca și eu sunt, și chiar nu am prea multe idei atunci când vine vorba despre cei importanți din viața mea. Însă atunci când este să dau sfaturi altora, sunt prima. Se apropie și Black Friday-u’ ăsta așa că am zis să vă vin în ajutor cu câteva sugestii acum, înainte, că poate prindeți o reducere la ceva și îl și comandați.

Cadouri pentru părinți

Eu nu dau greș niciodată dacă îi iau mamei un parfum sau un produs cosmetic. De asemenea, purtând aceeași mărime la încălțăminte, îi pot alege pantofi cu ușurință și chiar o mulțumesc de fiecare dată cu asta. La tata e puțin mai dificil, pentru că nu îl păcălesc prea ușor cu un parfum, însă încălțămintea și lui îi place, așa că o pereche nouă nu strică. Din păcate nu port aceeași mărime și cu a lui, ceea ce îmi face mai dificilă misiunea de elf. Cred totuși că anul acesta o să ii iau tatei ceva pentru mașină. Poate o husă cu încălzire…

Ce să îi iei iubitului

Aici chiar e o reală problemă. Soții și iubiții sunt dificili la cadouri. Al meu partener nu este pretențios, dar totuși e greu să nimeresc ceva care să îi fie util. Data trecută i-am luat un ceas. Recomand ceasurile, drept cadou, pentru bărbații din viețile voastre. De asemenea, dacă are mașină și își mai și petrece mult timp în ea poți să îi oferi un accesoriu în acest sens. Ia vezi, poate l-ai auzit bâiguind despre ceva ce are nevoie.

Colegii de serviciu sau de școală

Eu una nu investesc mult în daruri pentru colegi. Cred că lucrurile simbolice sunt cele mai potrivite. Eventual o cană cu mesaj sau un tricou personalizat pot deveni cele mai potrivite cadouri pentru o persoană cu care împarți timpul când ești la lucru.

Desigur că lucrurile simbolice sau cele cu valoare sentimentală sunt mult mai importante și pot fi oferite oricui, chiar și cuiva drag, însă dacă tot este luna cadourilor, zic că merită să investim puțin. Eu una, ador sclipirea și decorațiunile și atmosfera aia de cadouri cu care trăiesc de când eram la grădiniță, în mireasmă de coji de portocale, scorțișoară și brad.

Probabil voi mai scrie articole despre Crăciun și sărbătorile de iarnă, pentru ca sunt pe sufletul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!