Acasă Arhiva TEST de cultură generală: Poți să faci 10/10?

TEST de cultură generală: Poți să faci 10/10?

7
TEST de cultură generală: Poți să faci 10/10?

“Nu renunța la ceea ce îți dorești să faci. Acolo unde există dragoste și inspirație, nu cred că poți greși” (Ella Jane Fitzgerald)

Nu toate testele acestea de luni sunt de cultură generală. Unii dintre voi ați sesizat asta și ați continuat să intrați aici. Alții, mai cu gura mare – să zic așa – supărăcioși foc. Zic să ne mai și amuzăm, căci viața însăși nu e atât de luat în serios :). Și apoi, din punctul meu de vedere, cam orice intră la cultură generală ;).

Pentru un test mai serios intrați pe cel de lunea trecută, unde aveți gramatică de clasa a opta. Ne vedem/auzim/scriem săptămâna viitoare. Până atunci, vă salut cu drag de pe malul Mării Egee 😊.

Articolul precedent Test de cultură generală: GRAMATICĂ de clasa a VIII-a. Faci 10/10?
Articolul următor Test de CULTURĂ GENERALĂ: Iată cele 10 întrebări de luni! Știi toate răspunsurile?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

7 COMENTARII

  1. Da, de ce nu ! Nu toata lumea știe ce este !
    Fructele sale sunt folosite în medicina naturistă, acele fructe mici roșii, cu gust acrișor. Brebenoc, brabanac, saschiu .

  2. La prima întrebare nu poate fi vorba de dinți, ci de niste escrescențe întărite aflate în interiorul trompei. Oricum la primele două întrebări, am dat-o la ,,plesneală „, dar am avut intuiție și am ninerit-o de data asta! Oricum primele două întrebări, nu prea țin de cultură generală, mai degrabă de cei ce s-au specializat in biologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!