AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuAm frânt nişte inimi...

Am frânt nişte inimi…

Published on

spot_img

love-romantic-girl-meets-boy

Mi se spune adeseori că în spatele feţei mele de copilă inocentă se ascunde o scorpie în toată regula. Aş putea contrazice aceste vorbe, dar ar însemna să fiu un pic ipocrită.

Nu-mi propun niciodată să mă joc cu bărbaţii pe care viaţa mi-i scoate în cale. Mă refer la joaca într-un mod pervers, mişeleşte, nu la joaca despre care vorbeam AICI cu doar câteva zile în urmă.

Din păcate, las un gust tare amar pe buzele bărbaţilor şi răni în sufletele lor. Poate de-asta sunt încă singură la 28 de ani, când abia s-au terminat sărbătorile de iarnă… Poate de-asta atunci când pun în balanţă calităţile şi defectele unui bărbat, aceasta înclină către cele din urmă.

Ce aiurea când complic lucrurile. Totul e atât de simplu. Dar ştiu de ce fac asta, am o explicaţie pentru fiecare gest pe care îl fac şi pentru fiecare vorbă pe care o spun sau nu.

Înţeleg tot ceea ce mi-e dat şi ştiu că mereu sunt pusă în faţa unor alegeri.

În urmă cu câteva zile, am intrat pentru 15 minute în biserică. A fost de ajuns un sfert de oră ca să iau decizii. Să continui, să plec, să rămân…?

Ştiu ce veţi spune voi, ateii sau cei care îl aveţi pe Dumnezeu în suflet şi e de ajuns, că puteam să stau bine-merci în patul meu şi să vorbesc cu El dacă tot simţeam nevoia.

Nu e acelaşi lucru. Credeţi-mă, nu e la fel.

Am preferat întotdeauna regretele lucrurilor făcute. Nu am să-mi pun întrebarea „cum ar fi fost dacă…?” pentru că eu am decis să fac acel pas şi să încerc. Uneori a mers, alteori nu. A trebuit să mă conving de asta, dar numai după ce am „perpelit” situaţia pe toate părţile.

Poate ar trebui să folosesc mai puţin „trebuie” şi să trăiesc prezentul aşa cum e el şi cum îmi face plăcere. Dar pentru mine, prezentul implică automat şi viitorul. Chiar dacă nu ştiu niciodată ce-mi rezervă, tind să merg pe supoziţii.

Sigur, e mult când spun că am „frânt” inimi. Bărbaţii, în general, sunt ambiţioşi, puternici, indiferenţi. Trec rapid la următoarea. Bărbaţii ştiu a suferi mai puţin, fără a se complica ei cu d-astea, gen dragoste.Şi în fond, n-am „frânt” nicio inimă, ci doar am lovit puţin în orgoliu. Căci, nu-i aşa, refuzul doare cel mai tare şi este o adevărată frustrare.

Iar eu fac, din nou, ce am învăţat: îi zâmbesc sardonic vieţii şi merg mai departe.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!