Acasă Arhiva Bârlogul Vikingilor: Destinația perfectă la doar 90 de km de București

Bârlogul Vikingilor: Destinația perfectă la doar 90 de km de București

0
Bârlogul Vikingilor: Destinația perfectă la doar 90 de km de București

Bucureștiul este cunoscut pentru ritmul său alert și aglomerația urbană, însă în apropierea acestuia se ascund oaze de relaxare și liniște. Unul dintre aceste locuri ferite de zgomotul urban este Bârlogul Vikingilor, un refugiu care te îndeamnă să te deconectezi de la agitația orașului și să te bucuri de confortul unei evadări autentice.

Unde putem evada pe lângă București: Jacuzzi în cameră și priveliște superbă

Situat la aproximativ 90 de kilometri distanță de București, în Lunca Mare, Prahova, zona Cheile Doftanei, într-un cadru natural pitoresc, Bârlogul Vikingilor este un resort care oferă cazare și facilități de relaxare, ideal pentru cei care caută o evadare de weekend sau un sejur prelungit (sau cum am plecat noi, chiar la începutul săptămânii, pentru că aici este foarte potrivit conceptul „work from home”). Sunt două cabane, una mică – cu un pat matrimonial și două paturi supraetajate – și una mare, cu opt camere ce pot găzdui până la 16 persoane, cu o bucătărie mare, utilată complet și o terasă cu jacuzzi, ce are vedere asupra stâncilor și văilor.

Cazare de vis

Odată ajuns la Bârlogul Vikingilor, ești întâmpinat de atmosfera caldă și primitoare a locului. Fiecare cameră este amenajată cu atenție și oferă o experiență de neuitat. Dar punctul forte al fiecărei camere este, fără îndoială, jacuzzi-ul privat, unde poți să te relaxezi în liniște și intimitate după o zi plină de activități.

Cum te poți relaxa la Bârlogul Vikingilor

Imaginează-ți să te afunzi în apa caldă a jacuzzi-ului, în timp ce te bucuri de priveliștea sălbatică a locului. Fie că privești apusul deasupra dealurilor (înverzite, albe sau ruginii, în funcție de anotimpul în care ajungi aici) sau te bucuri de cerul înstelat în timpul serilor liniștite, fiecare moment petrecut în jacuzzi va fi o experiență memorabilă.

Relaxare și reîncărcare

Pe lângă jacuzzi relaxant, la Bârlogul Vikingilor ai o mulțime de alte opțiuni pentru a-ți completa escapada de relaxare. Te poți relaxa în hamac sau poți opta pentru diverse activități precum tenis de masă, ping pong, biliard puse la dispoziție în curtea interioară. De asemenea, poți explora împrejurimile într-o plimbare prin natură sau poți opta pentru o baie în jacuzzi, pe terasă.

Atracții și obiective turistice

Pe lângă plimbările pe jos, în natură, în apropiere de Bârlogul Vikingilor ai și multe atracții și obiective turistice: Barajul Paltinu, Râpa Comorii, Crucea Eroilor Breaza, Rezervația Glodeasa, Cetatea de lângã Mănăstirea Matei Basarab, Salina și Băile sărate de la Slănic Prahova, Castelul Iulia Hașdeu, Biserica “Adormirea Maicii Domnului” (Câmpina), Lacul Miresei (Lacul Bisericii de la Câmpina), Parcul Fântâna cu Cireși din Dealul Muscel sau Închisoarea Doftana.

Reîntoarcerea la viața urbană

După două zile de relaxare și reîncărcare la Bârlogul Vikingilor, te vei simți complet revigorat și pregătit să te întorci la agitația orașului. Cu amintiri pline de frumusețea naturii și momente de liniște, vei pleca cu inima plină și cu dorința de a reveni în curând.

Bârlogul Vikingilor este o destinație de neuitat pentru cei care caută să scape de rutina zilnică și să se răsfețe într-un cadru natural spectaculos. Cu jacuzzi în cameră și priveliște superbă, acest loc te va cuceri cu siguranță și te va face să te întorci mereu cu drag.

Articolul precedent RECENZIE: Zanzibarezul. Jurnalul unui lunatic prin Zanzibar, de Ciprian Iftime
Articolul următor Tabăra de Lectură pentru Adulți din Delta Dunării, ediția a VIII-a: Nena Art
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!