Acasă Arhiva BLACK FRIDAY de primăvară: Reduceri de până la 90%!

BLACK FRIDAY de primăvară: Reduceri de până la 90%!

0
BLACK FRIDAY de primăvară: Reduceri de până la 90%!
Roxana Branisteanu reduceri carti vineri

Vești bune și primăvăratice! Elefant vine cu reduceri de până la 90% la mii de titluri!

BLACK FRIDAY PE ELEFANT  

Până pe 28 martie inclusiv puteți alege lecturile preferate din miile de titluri la reducere. Cei de la elefant.ro nu se lasă și continuă cu reducerile masive.

În același timp, cei de la Libris nu sunt nici ei mai prejos. Tot până pe 28 martie avem parte de LibFEST – Târg Online de Carte, cu reduceri de până la 80% la mii de volume, 100 de editori și peste 100 de evenimente de lansări de carte și invitați.

TÂRG DE CARTE PE LIBRIS 

Articolul precedent BOOKS50 pe Elefant: Prinde super-reducerile de luni!
Articolul următor Pe meleaguri românești: CANIONUL 7 SCĂRI (…fără scări)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!