Acasă Autori Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

0
Book Club Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Într-o atmosferă plină de pasiune literară și gusturi dulci, cluburile noastre de lectură din București și Constanța au călătorit prin paginile intense și captivante ale romanului „Măștile Fricii” al autoarei talentate Camelia Cavadia. Ne-am dat întâlnire în cadrul Bibliotecii Hub din incinta Palatului Noblesse din capitală, respectiv în Librăria Dorian Gray din Constanța.

Data: 24 februarie, orele 11.00-13.00
Locație: Palatul Noblesse, București, și Librăria Dorian Gray, Constanța
Carte: Măștile fricii, de Camelia Cavadia
Organizator și Moderator: Roxana Brănișteanu (iCarte, iParte) – București – și Monica Alexe – Constanța
Parteneri: Noblesse Palace, Editura Sens, Asociația ICARTE, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate, RawMania, DeliCasa
Partener media: TaNăNaNa

Clubul de Lectură ce a avut loc în ziua de Dragobete a fost un eveniment special, pentru că am avut privilegiul de a fi și autoarea alături de noi, iar întâlnirea a fost încununată de discuții intense, cafea aromată, cu suc, smoothie, ciocolată și prăjituri.

Întâlnirea noastră în București a avut loc în prestigiosul Palat Noblesse, un loc impunător care a oferit o atmosferă corespunzătoare unei călătorii literare atât de captivante. Cu Camelia Cavadia alături, ne-am afundat în adâncurile poveștii sale, explorând temele complexe ale fricii și a măștilor pe care oamenii le poartă în fața acesteia. Fiecare pagină a cărții ne-a transformat în călători în lumea personajelor sale, provocându-ne să reflectăm asupra propriilor noastre temeri și identități ascunse.

În paralel, la Librăria Dorian Gray din Constanța, sub îndrumarea minunată a moderatorului nostru Monica Alexe, am continuat această călătorie literară fascinantă. Prin intermediul tehnologiei moderne, am fost conectați cu cititorii din Constanța prin platforma Zoom, transformând astfel evenimentul într-o experiență interactivă și inclusivă.

Cafea, ciocolată, prăjituri, smoothie și sucuri naturale

Pe mesele noastre din ambele locații nu au lipsit niciodată bunătățile care ne-au îndulcit discuțiile. De la cafea aromată la smoothie-uri răcoritoare, sucuri naturale, ciocolată și prăjituri delicioase, gusturile au fost pe măsura aventurii noastre literare. Atmosfera caldă și prietenoasă creată de aceste delicii a îmbogățit discuțiile noastre și ne-a îndemnat să ne simțim ca acasă. Le mulțumim, pe această cale, partenerilor din cadrul evenimentului: Sloop, DeliCasa, RawMania, Heidi, Bunica gătește.

Evenimentul nostru a fost nu numai o călătorie prin paginile unei cărți remarcabile, ci și o experiență de comunitate și conexiune. Împreună, am descoperit cărți și povești care ne-au provocat gândurile și ne-au deschis inimile către noi perspective și înțelesuri.

Cu recunoștință față de Camelia Cavadia pentru contribuția sa la această experiență minunată și față de toți cei care au participat și au contribuit la succesul acestui eveniment, suntem încântați să continuăm această călătorie literară împreună. Să ne întâlnim în continuare între pagini și gusturi dulci!

GALERIE FOTO realizată de Daria Sonda / respir_papir

Articolul precedent Tabăra de Lectură de la Transylvanian Inn (Bran)
Articolul următor Books and Wine cu vin, cărți și poezie
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!