Acasă Autori Books and Wine: Speakeri, Muzică live, Networking cultural

Books and Wine: Speakeri, Muzică live, Networking cultural

0
Books and Wine: Speakeri, Muzică live, Networking cultural

Books and Wine a ajuns la a VIII-a ediție și continuă seria de evenimente cu speakeri, muzivă live și networking cultural. Pe 10 mai, pe str. Dionisie Lupu nr. 78, Lente ne așteaptă cu brațele deschise.

Eveniment: Books and Wine
Data: 10 Mai, ora 19.00, de Ziua Regalității
Local: str. Dionisie Lupu nr. 78
Invitați: Roxana Dumitrache, președinte ICR Londra și scriitoare; Anca Al Kebsi, trainer și coach
Atelier de PoezieNeil McGregor (poet)
Muzică Live: trupa Cafea Amară
Prezentator: Carmen Târnoveanu
Host: Roxana Brănișteanu
Parteneri: iCarte, iParte, Lente, DrinkStory, Heidi Chocolate, Litera, Agava, Christine Therapy, Masajul meu, HairStory by Amelie, BioCart
Parteneri media: Radio TaNăNaNa
Înscrieri: 0734776655 (Whatsap/SMS)
O seară de poveste culturală

Books and Wine, adică exact vinul și cărțile, sunt simple „unelte” care contribuie la întâlnirile noastre. Socializarea și conexiunile umane sunt scopul principal al acestor întâlniri și de fiecare dată plecăm cu informații prețioase de la speakerii care sunt pe scenă. Pe Roxana Dumitrache am cunoscut-o tot în cadrul unui eveniment cultural, iar mai târziu am avut-o ca invitată AICI, în emisiunea iCarte, iParte la radio TaNăNaNa. Și Anca Al Kebsi a fost invitată în emisiune la radio, dar înainte mi-a fost profesoară și voi continua cu ea cursul de coaching. În vreme ce Roxana ne va vorbi despre Femeia în istorie de-a lungul timpului, având și subiectul Regalității, Anca va aduce în discuție Femeia de azi, în 2024. Neil McGregor – aka Bogdan C. – îmi este prieten în viața de zi cu zi, dar nu pentru asta este la eveniment, ci pentru că este un poet ale cărui opere le admir și pe care le-am narat pe YouTube. Iar Carmen Târnoveanu este o femeie cu multe calități, pe lângă experiența de jurnalist și prezentator TV, și ea fiindu-mi invitată în emisiune.

Muzică live, cu vin, cărți, praline și tombolă cu premii

Băieții de la trupa Amară ne vor cânta live și încânta cu vocea și instrumentele muzicale, iar vinul, cărțile și pralinele vor fi nelipsite. În pauzele de socializare vom avea activități literare și discuții libere, iar la final vom face extragerea pentru premiile oferite de partenerii menționați mai sus.

Locuri limitate, ne vedem pe 10 mai. Înscrierile se fac la numărul de telefon de pe afiș. Mulțumim celor de la Lente pentru găzduire, așteptăm cu nerăbdare să ducem Books and Wine și în acest loc cu o terasă minunată în inima capitalei.

Articolul precedent Tabăra de Lectură pentru Adulți din Delta Dunării, ediția a VIII-a: Green Village
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!