AcasăSanatateEducatie sexualaCât aștepți pentru a face sex cu un nou partener

Cât aștepți pentru a face sex cu un nou partener

Published on

spot_img
“Ask any guy if sex is important in a relationship and the one who says no is lying. I just haven’t met that guy yet. When you meet him, let’s get him into the Smithsonian – he’s that special and rare” – Steve Harvey („Think like a man, act like a lady”)
N-ar fi o idee rea să aplici „the 90-day rule”, ca în „Think like a man”. Ca femeie, te gândești că nu e ok să te arunci din prima în patul lui. Oricât de mare ar fi atracția, mai bine te abții.
Dar are, oare, importanță? Poți să faci sex de la prima întâlnire sau după o lună și, în ambele situații, să nu te mai caute. La fel de bine cum este posibil să rămâneți împreună de atunci încolo.
Este binecunoscut faptul că, după ce ai avut primul contact intim, atracția nu mai este la fel de mare. E normal. În plus, dacă simți că nu e momentul, actul sexual ar putea fi foarte dezmăgitor. Pe de altă parte, abia după câteva contacte, te simți cu adevărat bine. Că orgasmul nu vine așa, la comandă :).
Dar hai să ajung din nou la mine, că n-are sens să vorbesc din basme :P. Am fost întotdeauna o femeie a principiilor. Și da, pentru mine nu e normal să fac sex de la prima întâlnire. Nici la a doua dacă aceasta are loc a doua zi. La urma urmei, mingea se află în terenul meu. Dacă mă văd cu el înseamnă că mi-a plăcut mai mult decât de altul/alții; un bărbat inteligent știe să vadă asta.
Nu mă voi întâlni niciodată cu un bărbat doar pentru sex. Nu e stilul meu, nu mă înnebunește într-atât de tare încât să fie prioritar. Și mă las dusă de val atunci când consider eu că merită.
Numai că trăim alte vremuri, într-un secol nebun, în care a avea răbdare nu e deloc ușor. Cu toate principiile mele, trebuie să recunosc că nu mai am răbdare ca la 20 de ani să-l duc cu zăhărelul și să vorbesc despre cai-verzi-pe-pereți ca să treacă trei săptămâni, că așa spun cercetătorii, gen. Îmi place să trăiesc clipa și să mă bucur de ea. Dacă a mai trecut și ceva timp de la ultima relație, hormonii mei o iau razna în prezența unui… corp masculin :))).
Daaar… mai e ceva. Există bărbați atât de disperați să ajungă în pat cu o femeie, mai ales dacă arată bine și pare intangibilă, încât ar face orice, chiar și să o scoată de 50 de ori în oraș până ajung unde și-au propus. Și, uite-așa, ajungi să-i cedezi după câteva săptămâni, gândindu-te: „Wow, ăsta da bărbat, m-a așteptat atât, sigur vrea o relație serioasă!”. Dăăă, sigur! Așa că, bine ziceau fetele alea în „Sex and the city” cu „the third date”.
Acord o mare importanță sexului într-o relație. Pentru asta e nevoie ca el să-mi cunoască trupul foarte bine. Cum am mai spus, totul se bazează pe comunicare și pe chimia aia care trebuie să existe între un bărbat și o femeie.

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Am renunțat la machiaj. O săptămână

Am decis să nu folosesc niciun pic de machiaj timp de o săptămână. Vreau...

Slăbire rapidă pentru femei în mod natural

Dietele şi fluctuaţiile în greutate au existat dintotdeauna. Atât femeile, cât şi bărbaţii, s-au...

Despre iubire, compromisuri și alte d-astea :)

Îmi spunea cineva de curând că nu prea mai scriu. Nu prea mai scriu...
error: Content is protected !!