Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Cât de puţin trebuie să-i oferi unei femei pentru a o face fericită…

Cât de puţin trebuie să-i oferi unei femei pentru a o face fericită…

2
Cât de puţin trebuie să-i oferi unei femei pentru a o face fericită…

cuplu_iubire_1

Atât de puţin… Un bărbat nu are nevoie de prea multe informaţii pentru a mulţumi o femeie. În ceea ce mă priveşte, mă port atât de natural şi sunt  atât de deschisă încât chiar nu are nevoie de ani lângă mine pentru a mă cunoaşte.

El nu trebuie decât să analizeze, să reţină, să înţeleagă, să intuiască. Şi apoi să pună în aplicare. Deşi sunt o fiinţă complicată prin natura mea, ştiu să apreciez şi să mă îndrăgostesc de lucrurile simple. Gesturi mărunte, dar cu o puternică încărcătură emoţională.

Atât de puţin pentru a fi fericită. Comunicare, afecţiune, înţelegere, pasiune, răbdare. Chiar şi în pat. Graba strică treaba ;).

Ştiu că sunt pe-aici câteva persoane care mă cunosc personal şi care m-ar contrazice vehement. Aş spune că nu m-au cunoscut niciodată cu adevărat. Sigur că tot ce am scris mai ţine şi de compatibilitatea dintre doi oameni. Poţi să-i dai unei femei Luna de pe cer, dacă nu există chimie… e în zadar.  Iar dacă un bărbat vede că femeia lui este nefericită, zâmbetul îi apare foarte rar pe faţă, nu văd de ce nu-i dă drumul să-şi găsească fericirea în altă parte. Dragoste cu forţa nu se poate.

Articolul precedent Ce NU trebuie să faci după o despărţire
Articolul următor De ce Andreea Esca şi Teo Trandafir?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

  1. Da ce trebui sa o lase el sa plece?poate pleca și singurica numa ca vezi,unele dintre ele nu o fac din comoditate sau pentru ca „las’ ca merge și asa”..si mai au si copil cu burtosul..si se complac intr_n rahat de relație „pentru copil”
    Și acum..cat de puțin trebuie sa oferi este direct proporțional cu cat de mult!:)
    Niciodată nu o vei multumi..si nici ea pe tine..asa ca sa nu mai visam și sa traim ceea ce trebuie trait..simtit..iubit!
    Cam atat!

    • Ai punctat bine, n-am argumente sa te contrazic. Sunt femeie si am facut parte din categoria celor care au zis „las’ ca merge și asa”. Si a mers. Un timp. Dar na, crestem, ne maturizam, invatam… 🙂 si luam deciziile potrivite pt noi, fara a mai face compromisul de a sta intr-o relatie ca „poate merge” ;).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!