Acasă Educatie Descopera Ce este frumusețea?

Ce este frumusețea?

0
Ce este frumusețea?
sursa foto: psych2go.net

Nu degeaba se spune că „frumusețea vine din interior”. Eu sunt un mare fan al acestei expresii și o văd adevărată în toate conotațiile pe care le poate căpăta. De asemenea, mi se pare că se leagă frumos și cu aceea care spune că „frumusețea este în ochii privitorului”.

Desigur că nu sunt cea mai frumoasă femeie de pe pământ, dar nici cea mai urâtă. Sunt o femeie normală, cu trăsături fizice unice, nu perfecte, la fel ca toate celelalte semene. Poate că am nasul mare, nu știu, poate că unii consideră că ochii mei au o formă urâtă, dar asta nu prea contează atunci când eu mă simt bine în pielea mea și mă simt frumoasă în orice ipostază. Recunosc că îmi păsa mai mult în trecut de imaginea mea, acum nu mă mai preocupă atât de mult, și asta nu în sensul că nu mă îngrijesc, nici vorbă, ci în sensul că nu mă simt jenată să apar în fața cuiva fără machiaj sau dimineața cu părul ciufulit, sau îmbrăcată mai nasol când sunt la curte și fac câte ceva pe acolo.

Cum ești frumoasă? Pur și simplu ești!

Frumusețea vine din tine, adică, pe de o parte, vine din confortul tău, pe care trebuie să îl ai tu cu tine, fizic, iar pe de altă parte vine din caracterul tău, vine din modul cum gândești sau acționezi. Eu așa privesc expresia aceasta și sunt perfect de acord cu ea în ambele sensuri. Ce m-a făcut pe mine să mă simt mult mai confortabil în corpul meu deloc perfect? O persoană minunată, cu care am o relație atât de intimă încât pot fi în orice ipostază în fața sa, iar ea tot îmi spune că sunt frumoasă, pentru că așa mă vede în fiecare clipă a vieții, pentru că așa mă oglindesc eu în acei ochi minunați, pentru că ne reflectăm reciproc calitățile. Eu cred în acest lucru, pentru că mi s-a întâmplat! Mi s-a întâmplat ca o persoană să mie se pară mai puțin atrăgătoare și să ajung să mă îndrăgostesc de ea și să o văd, poate, cea mai frumoasă.

Eu zic să fii împăcată cu tine, pentru cei dragi oricum ești cea mai frumoasă, și asta este tot ce contează în viață, crede-mă pe cuvânt! Este vital să ai în preajma ta persoane care te iubesc și te apreciază în orice moment al vieții și în orice ipostază ai fi! Ești frumoasă! Toți suntem frumoși!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!