Acasă Frumusete Cosmetica Ceva altfel: pensat cu ață

Ceva altfel: pensat cu ață

0
Ceva altfel: pensat cu ață

id11037

Sunt o persoană care stă foarte prost la capitolul „răbdare”. Nu zic că nu-mi place să mă răsfăț, dar prefer să nu pierd ore într-un salon de înfrumusețare. Adică o manichiură să fie făcută în maxim o jumătate de oră (cred că din acest motiv n-aș putea să-mi pun unghii false, pentru că ar dura fff mult). La vopsit, o prefer pe draga Andreea Picui, care se ocupă și de partea de tuns. Epilatul – maxim 15 minute. Cam astea sunt.

Singurul moment în care mă simt cu adevărat relaxată este atunci când stau la masaj. Pentru că adorm. Și mă trezesc după o oră, atât de odihnită…

Bun, să vă spun despre pensatul cu ață, cum am ajuns la asta.

Eram în Craiova pentru a-i lua interviu unei personalități din domeniul sportului. Și cum am avut puțin timp la dispoziție, am dat o tură prin mall. Mă rog, n-am crezut că e mall până când n-am intrat și am văzut magazine. Arată ciudățel așa, „Electroputere” parcă se numește.

Chiar nu apucasem să merg la pensat, aveam nevoie urgent. Și când am văzut salonul, cu scris frumos la exterior „pensat cu ață – 20 de lei”, hop și eu. Am avut noroc, m-au primit fără programare. Iar salonul era foarte curat, ceea ce m-a făcut să îndrăznesc.

O filipineză drăguță mi-a spus să iau loc pe scaun. Nu știa română, așa că am vorbit în engleză cu ea. Am crezut că nu a înțeles bine. Pe scaunul respectiv se stă pentru vopsit. Am lasat capul pe spate, iar de aici vă spun doar ce am simțit, pentru că de văzut nu am avut cum. Avea în mână două fire de ață, pe care nu știu cum le-a răsucit, astfel încât să prindă părul și să-l smulgă. M-a pișcat un pic, ce-i drept, dar suportabil. Și asta fuse tot. În cinci minuțele, c’est fini la comedie!

Am aflat că această metodă provine din India și se practică la scară largă în Orientul Mijlociu.

Nu vă gândiți, însă, că dă vreo formă sprâncenelor. Dar este mult mai igienic. Nu știu cât de sterilizate sunt pensetele din saloane. Bine, eu nu schimb nici cosmeticiana , nici salonul prea des. Doar atunci când mă mut din zonă.

Și, cum mie îmi place să se vadă naturale, pensatul cu ață este perfect. Recomand!

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Ce-mi doresc mie, vă doresc și vouă!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!