Acasă Arhiva Cinci cărți scrise de Sandra Brown care te vor cuceri de la prima răsfoire

Cinci cărți scrise de Sandra Brown care te vor cuceri de la prima răsfoire

4
Cinci cărți scrise de Sandra Brown care te vor cuceri de la prima răsfoire
Cinci cărți scrise de Sandra Brown care te vor cuceri de la prima răsfoire

Vreau să avem toți un moment de sinceritate în care vom recunoaște că începuturile lecturilor noastre mai îndrăznețe au fost lucrări semnate de Sandra Brown. Sandra Brown este începutul și sfârșitul. Și da, uneori chiar ai nevoie de un roman de genul, indiferent dacă este depășit, sau prea siropos, sau ai concepții mult mai diferite acum, mereu te întorci acolo.

Cinci cărți scrise de Sandra Brown care te vor cuceri

Prima carte de genul a fost „Îngerul de catifea” de Jude Deveraux, ca mai apoi să găsesc în biblioteca alor mei (puțin întrebător dacă mă întrebați pe mine) prima carte de Sandra Brown, „Tu ești tatăl copilului meu”. Sincer, de atunci nu am mai fost interesată de ce a mai scris de-a lungul timpului, și da, mi s-au schimbat multe păreri asupra flirtului, relațiilor și iubirii în general, însă încă are un loc special în inima mea.

Și de ce să nu citești Sandra Brown până la urmă? Da, ceea ce scrie poate părea clișeic, exagerat și ireal, mai ales când vine vorba de descrierile personajelor, însă cred că genul acesta de literatură are scopul ei, grupul ei țintă, plus, este o lectură ușor de parcurs, dar cu un impact cel puțin major în timpul citirii. Prin urmare, am să vă recomand câteva cărți, ca să îmi pueți da dreptate:

Cele mai interesante cinci cărți scrise de autoarea Sandra Brown
Cele mai interesante cinci cărți scrise de autoarea Sandra Brown

1. Invidia


Ca o mică descriere, este vorba despre o femeie (evident) care, fiind editor, primește într-o zi un manuscris necunoscut care o cucerește imediat, și încearcă să găsească persoana care a scris acea capodoperă. După ce îl găsește pe bărbatul care i-a trimis manuscrisul, lucurile devin interesante, iar povestea se continuă cu multă acțiune și dramă.

2. Imaginea din oglindă

O altă femeie, de data aceasta reporter, care în urma unui accident suferă de câteva operații estetice care îi schimbă înfățișarea. Apoi lucurile se complică destul de mult, însă tot ce știe este că trebuie să salvee viața cuiva. Este un thriller combinat cu romance, desigur, care chiar mi-a stârnit curiozitatea doar din descriere.

3. Jurământul uitat

O altă femeie (nu știu ce funcție avea de data asta) descoperă tragedia sinuciderii fratelui său, iar după înmormântare aceasta vrea să lase orașul în care a cresut în urmă, însă este împiedicată de planul tatălui său, în urma căruia își dă seama că tot ce s-a întâmplat până acum este, cel mai probabil, doar o înscenare.

4. Focul mocnit din paradis

Unde eroina se întoarce în locul unde a crescut pentru a-și rezolva problemele din trecut, confrontându-se cu familia și toate discuțiile ce au loc între ei. Dar sora ei este căsătorită cu un bărbat super-mega-chipeș care îi va îngreuna munca (aparent).

5. Alibiul

De data asta un bărbat în prim-plan, un avocat, care are un caz puțin mai delicat decât de obicei, și deși își dă toată silința, sunt multți oameni apropiați care îl vor la pământ. Apoi întâlnește o femeie, care este și suspect, și probabil știm toți ce se va întâmpla de aici înainte.

Așa că, doamnelor și domnilor, faceți-vă comozi, luați un pahar de vin și bucurați-vă de darul fanteziei!

4 COMENTARII

  1. Copilul născut joi, a fost prima mea carte a ri pe care am.citit o. Cred ca aveam 13 ani sau mai putin. Am citit sa nu trimiți flori, violul si multe altele. În scurt timp, m-am plictisit 🙂 dar da, daca nu citesti n ai de unde sa stii cum e genul sau daca ti se potriveste.

  2. Cam pe la 20…21 ani am citit o carte a cărei acțiune se petrece întâi în junglă apoi în SUA. O femeie care pretinde a fi călugăriță/măicuță îl convinge pe un bărbat despre care crede că este mercenar să o ajute într-o operațiune de salvare. La întoarcerea în SUA cei doi fac dragoste și bărbatul descoperă că femeia fusese virgină, finalul este fericit, cei doi rămân împreună. Știe cineva cum se numește cartea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!