Cine sunt?

Published on

spot_img

1418047758_xcf

Întotdeauna s-au zbătut două forțe înăuntrul meu. Falsa din mine, care a visat mereu la o carieră, să aibă un nume, o imagine, o situație financiară bună. Și adevărata din mine, care nu ține cont de ce funcție are pe cartea de muncă, mulțumindu-se cu micile bucurii ale vieții. M-am întrebat de atâtea ori cine sunt și încotro mă îndrept, de ce trebuie să fiu mereu atât de oscilantă, de ce nu pot urma un drum drept, fără să o iau pe atâtea potecuțe și aleiuțe… Am făcut lucruri care mi-au dat satisfacție și care m-au bucurat. Așa cum am făcut și altele de care nu sunt tocmai mîndră, pentru care am pătimit și pe care le port în suflet, dar nu ca pe niște haltere de sute de kile, ci ca pe niște coronițe din flori de primăvară. Mi-ar plăcea să spun că nu am regrete și că nu mă căiesc pentru niciuna dintre deciziile pe care le-am luat în viață. Însă m-aș minți. Omul a fost lăsat să greșească, să păcătuiască… 
 
Cu fiecare zi, am mai crescut un pic, m-am mai maturizat puțin. Întotdeauna m-am simțit o femeie puternică, mergând cu spatele drept și părând de neclintit. Am învățat că, oricât de puternic ai fi, oricât de mulți bani ai avea în cont și indiferent de ce mașină conduci, tot poți fi vulnerabil și să ai slăbiciuni. Iar slăbiciunea nu este un defect, cu toții trecem prin asta, cu toții avem o sensibilitate. Nu m-am putut baza decât pe mine în momentele grele, ridicându-mă după fiecare căzătură și luând-o de la capăt de una singură. Mulțumesc lui Dumnezeu…!
 
Viaţa este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni şi ani fără să simţi nimic nou. Totuşi, odată ce se deschide o uşă, o adevărată avalanşă pătrunde prin spaţiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poţi accepta” (P.Coelho).

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....
error: Content is protected !!