Acasă Autori Club de Lectură Eu nu sunt SuperMami, la Palat Noblesse

Club de Lectură Eu nu sunt SuperMami, la Palat Noblesse

0
Club de Lectură Eu nu sunt SuperMami, la Palat Noblesse

Ultimul Book Club din 2023 a fost pentru romanul „Eu nu sunt SuperMami” și a avut loc la Palatul Noblesse din capitală.

Eveniment: Book Club

Carte: Eu nu sunt SuperMami, de Roxana Popa

Locație: Palat Noblesse, București

Parteneri: Palat Noblesse, Editura StoryCraft, Sloop, Heidi Chocolate, Bunica gătește

Parteneri media: Radio TaNăNaNa, DayMagazine

Data: 16 decembrie 2023

Întâlnire la palat

Luna aceasta, Palatul Noblesse a găzduit un eveniment de excepție pentru iubitorii de lectură și pasionații de cărți: un club de lectură dedicat romanului „Eu nu sunt SuperMami” al autoarei debutante Roxana Popa. Atmosfera a fost plină de energie și entuziasm, iar participarea directă a autoarei a adus o notă specială întregii experiențe. Palatul Noblesse a oferit un cadru elegant și rafinat pentru acest club de lectură, adăpostind cititorii într-un spațiu plin de căldură și confort, în Biblioteka Hub. Participanții au fost întâmpinați cu cafea aromată, smoothie-uri proaspete de la Sloop, ciocolată delicioasă de la Heidi Chocolate, cornulețe și gogoși de la Bunica gătește, creând astfel o atmosferă prietenoasă și relaxată.

Discuții și interacțiuni profunde

Clubul de Lectură a fost locul perfect de sâmbătă, 16 decembrie, pentru a dezbate subiecte cheie din roman, precum și pentru a explora personajele și evenimentele care au captivat cititorii. Un moment frumos al acestei dimineți a fost prezența însăși a autoarei Roxana Popa, care a adus o perspectivă unică și autentică asupra procesului de creație și a poveștii din spatele romanului „Eu nu sunt SuperMami”. Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări directe și să exploreze mai adânc universul fascinant creat de autoare.

Gustări delicioase și cărți

Produsele alese cu grijă, precum cafeaua, smoothie-urile, ciocolata, cornulețele și gogoșile, dar și cărțile oferite de editura StoryCraft au adăugat o notă plăcută întregii experiențe de lectură. Aceste elemente au creat o atmosferă prietenoasă și au oferit cititorilor prezen’i la club momente de relaxare și socializare.

Clubul de lectură dedicat romanului „Eu nu sunt SuperMami” la Palat Noblesse a fost cu adevărat o experiență de vis. Participanții au avut ocazia să se conecteze nu doar cu povestea captivantă a cărții, ci și cu creatoarea ei, Roxana Popa. Evenimentul a adus împreună pasionați de lectură, autor și produse delicioase într-un cadru elegant și prietenos. A fost o zi memorabilă, plină de conversații animate și descoperiri literare. Cu siguranță, această zi la Palat Noblesse va rămâne în inimile celor prezenți mult timp de acum înainte.

GALERIE FOTO, realizată de Mihai-Tudor Popescu

BOOK CLUB ianuarie 2024

Anunță,. cu această ocazie, și clubul de lectură al lunii ianuarie 2024: „Ora 25”, de C. Virgil Gheorghiu, de la Editura Sens. De pe 25 decembrie aveți start la înscrieri, iar cartea poate fi achiziționată cu un cod de reducere, „ES25″. Înscrierile se fac la office@roxanab.ro.

Articolul precedent Recenzie Abecedarul schimbării: Transformă-ți viața, cu sfaturi și exerciții practice
Articolul următor Ultima ediție Books and Wine cu iCarte, iParte din 2023
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!