Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Credeți în minuni, vă rog! Ele există!

Credeți în minuni, vă rog! Ele există!

0
Credeți în minuni, vă rog! Ele există!
A happy senior couple sitting on the front of a sail boat on a calm blue sea

Așa sunt de fericită, că nici nu știu dacă pot exprima în scris ceea ce simt. Azi am primit o veste extraordinară, ceva atât de neașteptat, încât a fost nevoie să iau un loc pe scaun. Îmi simțeam inima bătând, pielea ca de găină, un amalgam de emoții.

Pentru unii asta va părea un „fleac”. Este foarte bine cunoscută dorința unei femei de a fi cu cineva, de a împărți clipele mai lungi de tristețe sau pe acelea mai scurte de fericire, de a adormi seara pe brațul omului ei, de a face lucruri, nu doar acelea fiziologice, de mâncat, de băut și de sex, ci de „tot”. Din păcate, sunt tot mai multe persoane singure, și e greu ca cineva să găsească o explicație pentru asta, deoarece, dacă faci un sondaj de opinie, vei descoperi că atât femeile, cât și bărbații iși doresc fix același lucru, numai că, paradoxal, există prea multă… să zicem nepotrivire de caracter :).

Una dintre dragile mele prietene se căsătorește. Azi, cand m-a sunat, mi-a zis doar atât: „Rox, mă căsătoresc”. Evident, reacția mea, normală, simplă și amuzată, a fost: „Nu te cred! Povestește-mi cu lux de amănunte, s-o lega și de mine :)))!”. „Poți să crezi că am un inel… finuț pe deget?”, mi-a zis apoi.

Mă rog, finuță ea, eu m-aș fi fălit cu asemenea…inel finuț :D. Ați spune că asta n-are așa mare relevanță și că poate avea și un ineluș din argint. Eh, pentru noi, femeile, are. Un bărbat care are gusturi și știe să ofere o asemenea bijuterie nu-i de „lepădat” ;). Nu mă apuc să descriu povestea lor, adică nu acum. Nici nu mă pot concentra pe asta, e bucuria prea mare. Ar trebui să vă povestesc, ca să înțelegeți sensul titlului și al „minunilor”, dar repet, mi-e greu să mă concentrez :)))).

Cârcotașii vor spune să le povestesc despre asta după ce cluplul minunat va avea măcar câțiva ani de căsnicie. Dar abia la finalul unei vieți împreună îți dai seama de rezistența relației sau a căsniciei. Asta ar înseamna să nu se mai scrie niciodată povești de iubire, în așteptarea unui „the end”.

Ea este o doamnă trecută de 40 de ani, care a avut curajul să iasă din temnița unei căsnicii care o distrugea și îmbolnăvea zilnic, crescându-și cu greu cei doi copii. În ultima vreme a trecut prin perioade crâncene din cauza fostului soț și a greutăților financiare. Știam că o să-și revină. Femeia asta are mai multă putere decât un bărbat. De fapt, orice om devine puternic datorită încercărilor la care îl supune viața. Draga mea prietenă, chiar și când era sictirită de tot și de toate, nu și-a pierdut speranța și, mai ales, credința în Dumnezeu (care Dumnezeu, chiar El i-a arătat drumul, așa împotmolit și deluros, pentru a o scoate la capăt). Dacă am primi de la viață numai fericire, am ajunge să ne plictisim, să nu o cunoaștem într-adevăr în toate formele ei.

Draga mea D., ești un exemplu pentru mine, mă mândresc cu asemenea femeie în viața mea, mi-ai dat putere când tu însăți păreai să ți-o fi pierdut, și sper ca el, cel pe care l-ai așteptat cu ardoare, să-ți ofere îmbrățișările ce ti-au lipsit, să te completeze și să-ți fie întru totul partener, așa cum știm că meriți! Fii fericită, ești o „puștoaică” de toată frumusețea! 

Articolul precedent RECENZIE: Lecţii de magie – Cum să-ţi cultivi creativitatea
Articolul următor Un tătic cu… un copil
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!