Acasă Educatie Frumusete Cum să te machiezi în 5 minute!

Cum să te machiezi în 5 minute!

0
Cum să te machiezi în 5 minute!

340

Știm toate acel moment când uităm să punem alarma să sune dimineața sau să vrem să mai dormim încă zece minute, iar când ne trezim să realizăm că a trecut de fapt o oră.
Acest articol este despre cum să ne machiem când suntem presate de timp, mai exact în cinci minute.
Prima dată ar trebui să punem telefonul cât mai departe de noi, este cea mai mare distragere, mai ales atunci când ești în criză de timp.
Începem cu fondul de ten, BB cream sau, dacă ești proprietara unui ten lipsit de imperfecțiuni, poți sări peste acest pas. Aplicându-l cu pensula, burețelul sau chiar degetele, acest pas nu ar trebui să dureze mai mult de un minut.
Pasul al doilea, în cazul în care ai cearcăne, coșuri sau alte imperfecțiuni pe care fondul de ten nu le-a putut acoperi, folosește puțin corector în zonele cu nevoie, apoi aplică o pudră pe toată suparața feței pentru ca machiajul să reziste toată ziua.
Aplică puțin blush și ai terminat cu tenul.
Următorul pas sunt sprâncenele, ca în cazul fondului de ten, dacă ai sprâncene dese sau tatuate, poți sări peste el. Dar dacă ai mici lipsuri sau nu ești mulțumită de forma sprâncenelor tale, conturează-le puțin. Nu uita că este un machiaj foarte simplu de zi, așa că sprâncenele trebuie să fie în armonie cu restul machiajului.
Iar ca machiajul sa fie complet, rimelează-ți genele, aplică un dermatograf și ești numai gata de plecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!