AcasăCartiCarti dezvoltare personalaDacă îl iubești, nu-l lăsa să plece, dar nu alerga după el....

Dacă îl iubești, nu-l lăsa să plece, dar nu alerga după el. Dacă te iubește, va rămâne sigur!

Published on

spot_img

Recunosc, sunt niște clișee care se aplică în mod complet diferit și se trăiesc la fel de diferit de la persoană la persoană, de la o relație la alta. Esența este însă aceeași. Nu-l strânge cu ușa și oferă-i libertate. Tu, la rândul tău, ai nevoie de aceleași lucruri. Dacă există iubire și este reciprocă, niciunul dintre voi nu se va împiedica. Sau, dacă se va întâmpla, vă veți întoarce.

Eu am un principiu: încerc să ofer ceea ce mi-ar plăcea mie să primesc. Nu fac ceea ce nici mie nu mi-ar plăcea să mi se facă. E drept, mă mai abat de la el, pentru că impulsivitatea mea este mai puternică decât orice alt sentiment, dar încerc să mă repliez chiar și după un atac.

Revenind. Am tot auzit replica asta: „Lasă-l să plece. Se va întoarce dacă te iubește!” Bun, așa o fi, dar dacă în drumul lui îl vrăjește o alta atât de tare încât uită și cea mai mică urmă de iubire pe care ți-o purta? Ce faci atunci? Tu te-ai mai întoarce în brațele celui care te-a lăsat să pleci? Care nu a făcut nimic să te oprească? Îmi permit să spun că nu. Și, în definitiv, de ce te-ai mai întoarce? Când există riscul să nu mai ai la cine, dar este o altă discuție asta.

Găsește calea de mijloc

Tocmai de aceea spun să nu îl lași să plece, dar nici nu alerga după el. Trebuie să se găsească o cale de mijloc, astfel încât nici el să nu se simtă îngrădit, să își simtă libertatea, dar, în același timp, să își recunoască iubirea și apartenența relației cu tine.

Un alt clișeu spune că: „dacă te iubește, revine la tine”. Bun, depinde de unde revine. Că dacă revine dinrt-un alt pat, din brațele alteia, cred că avem o problemă cu acea iubire. Eu știu că sunt două sentimente complet diferte, care se completează cumva unul pe celălalt, dar tot infidelitate se numește, iar eu nu văd așa libertatea.

Pentru mine, libertatea este atunci când nu te simți presată, obligată, constrânsă sau supusă într-o relație. Când ești aceeași tu, cu plăcerile tale, cu nebuniile tale, cu reacțiile tale, cu prietenii tăi, cu familia ta, cu neputințele tale, dar fiind într-o relație. Asta înseamnă pentru mine libertate. Și dacă tu ești acceptată și iubită așa, în egală măsură trebuie să oferi și tu. Doar zic, nu oblig!:)

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!