Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Dacă voi nu mă vreți…

Dacă voi nu mă vreți…

0
Dacă voi nu mă vreți…
beautiful-tattoo-on-girls-body-wallpapers-hd-images-800x500

Mi-e dat să întâlnesc și să am de-a face cu oameni de proastă factură. Încerc să înțeleg că nu trebuie să-mi mai consum energia din cauza lor. Mă consider o luptătoare, deoarece n-am obținut niciodată ceva pocnind din degete. Am luptat mereu pentru orice dorință, orice job, orice mică plăcere a sufletului. Știu că voi mai avea multe de suportat, de îndurat, de luptat până voi ajunge într-un punct în care să mă simt satisfăcută și realizată.
…Și iată-mă de unde am plecat. Nu stau acum să explic prea multe, cert e faptul că m-am reîntors… în gura lupilor, cum zice un bun tovarăș. No problem, o să mă fac acceptată. Dar cum naiba? Nu vreau să mă transform într-o hienă. Nu vreau să devin o insensibilă. Mă port cu atâta superficialitate și aroganță, dând peste nas oricărei persoane care m-a rănit la un moment dat. Eu nu sunt așa, nu vreau să mă schimb, fir-ar să fie!

Articolul precedent Flirtul, parte din arta seducției
Articolul următor Am învățat…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!