Acasă Carti Carti dezvoltare personala De ce nu port sutien?

De ce nu port sutien?

0
De ce nu port sutien?

A venit clipa în care să spui stop prejudecăților legate de femeile care decid să fie libere în alegerile legate de vestimentație. O femeie fără sutien nu este o femeie vulgară, ci este o femeie curajoasă, cu încredere de sine.

Aceasta este, de fapt, povestea mea. Am trăit o perioadă între oameni care m-au judecat pentru alegerea pe care am făcut-o, și anume aceea de a-mi lăsa sânii liberi. Am concluzionat împreună cu medicul meu că sutienele nu sunt sănătoase pentru fibrele elastice din componența sânilor, și am optat să nu fac un obicei din a purta acest tip de obiect de lenjerie. Și odată cu această decizie mi-am asumat riscul a de a fi judecată de oameni: atât persoane de sex feminin, cât și de bărbați. M-am bucurat, totuși, că, dincolo de criticile dure aduse la adresa mea, unele urmașe ale Evei mi-au urmat exemplul. Nu știu dacă din motive ce țin de sănătate sau din motive estetice, însă acest ”fenomen” mi-a dat curaj să continui să am propriile mele opinii și atitudini, chiar dacă sunt complet diferite de cele ale majorității.

Întotdeauna am urât să mă supun standardelor.

Poate o să spuneți că este nepoliticos și vulgar să apari fără sutien într-un cadru oficial, ori la un examen. Cine stabilește asta? Tu! Atât timp cât știi să controlezi situația și să argumentezi părerile tale, nimeni nu te va opri din a fi mândră că ți-ai urmat conștiința, iar ceilalți nu vor avea de încotro în a-ți respecta alegerile.

E sexi

În mod normal, niște sâni decenți, ca dimensiune, nu ar trebui să deranjeze sau să atragă atenția nimănui, ba din contra ar trebui apreciată o femeie care este atât de stăpână pe sine. Unde mai pui că unele rochii sau topuri cer să lași sutienul deoparte pentru a fi puse în valoare atât ele, cât și sânii tai, una dintre cele mai frumoase părți ale corpului tău.

Îmbracă-te așa cum simți să o faci, fii tu însăți fix așa cum te simți tu cel mai bine în pielea ta, nimeni nu are dreptul să te arate cu degetul, se știe că cei care fac asemenea lucruri sunt persoane cu frustrări mari. Fii frumoasă!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!