Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu De ce spun că nimic nu e întâmplător…

De ce spun că nimic nu e întâmplător…

1
De ce spun că nimic nu e întâmplător…

happyslide4

 

Mulți dintre noi spunem asta. Și cât este de adevărat!

Am încercat să învăț câte ceva de la toate persoanele care au trecut prin viața mea. Fiecare m-a ajutat, dar la fel de mult m-a și rănit. Așa cum și eu am ajutat, dar am și rănit la rândul meu.

Am întâlnit oameni care m-au tratat cu superioritate și cu aroganță, dar sigur și eu am fost astfel cu ei măcar o dată, dacă nu de mai multe ori. Oameni care m-au mințit. Dar de cîte ori am fost și eu pusă în situația de a evita adevărul… Alții m-au judecat, însă și eu am făcut asta, mai mult sau mai puțin. Nu degeaba se spune că există o lege a compensației.

În ultimele săptămâni, am cunoscut oameni. Oameni frumoși.

Nu-mi dau seama cu ce scop au apărut în viața mea, dar sigur am să descopăr mai târziu. Probabil când nu vor mai fi aproape de mine.

Cel puțin așa a fost cu cei din trecut. Au fost niște călători, ca noi toți de altfel, au oprit la mine în stație, după care au urcat din nou în tren. Și nu ne-am mai văzut vreodată.

Sper ca oamenii din prezent să facă parte din viața mea și pe viitor. Îmi sunt dragi. Am ce învăța de la ei. Îi apreciez și îi admir.

Și sigur n-au apărut întâmplător. Indiferent de ce va fi mai târziu, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru.

Pentru că, momentan, sunt fericită că i-am cunoscut.

 

 

Articolul precedent Mai târziu este… prea târziu?!
Articolul următor La mulți ani, dragi români!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!