Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Tot respectul pentru femeile care îşi cresc copiii singure!

Tot respectul pentru femeile care îşi cresc copiii singure!

0
Tot respectul pentru femeile care îşi cresc copiii singure!

sibling-hug

Respect pentru tine, femeie, care ai decis că e mai bine să pleci! N-ai mai suportat calvarul la care erai supusă zilnic, nici certurile şi bătăile care-ţi erau aplicate fără motiv şi ai luat, poate, cea mai grea decizie din viaţa ta.

Respect pentru tine, femeie, care ţi-ai luat copiii şi te-ai descurcat cum numai tu ştii! Ţi-ai luat pâinea de la gură şi ai trecut prin cele mai mari chinuri şi focuri, doar pentru a oferi o viaţă decentă copilaşilor tăi.

Respect pentru tine, femeie, că n-ai plecat de una singură în lume! Nu i-ai lăsat pe bieţii copii să fie crescuţi de un tată alcoolic sau jucător la păcănele, care le-ar fi traumatizat copilăria. Ai ştiut să nu asculţi de gura lumii care spunea că ţi-ai părăsit bărbatul şi ai mers pe drumul tău.

Respect pentru tine, femeie, pentru fiecare zâmbet afişat şi pentru fiecare lacrimă ascunsă! Pentru că viaţa te-a învăţat să fii o SuperWoman.

Respect pentru tine, femeie, că ai avut curaj! N-ai avut norocul să ai o mamă care să te susţină şi a trebuit să lupţi singură cu viaţa, în ciuda oricărei piedici.

Respect pentru tine, femeie, că ai ştiut să ai o comunicare frumoasă cu ai tăi copii! Ai învăţat să dai răspunsul potrivit la întrebarea „mami, unde e tati?!”.

Respect pentru tine, femeie, că ai putut să fii şi mamă, şi tată! Ai reuşit să-ţi educi copiii şi să-i duci pe calea cea bună, iar azi ai toate motivele să fii mândră de tine şi de ei.

Respect pentru toate femeile care pleacă dintr-o căsnicie atunci când aceasta s-a rupt. Pentru că, înainte de a fi mamă, eşti femeie şi meriţi tot respectul.

Respect pentru toate femeile inteligente care nu trăiesc în trecut după vechea zicală: „rămân cu el pentru copii”…!

Vă felicit!

Articolul precedent Interviu cu Dumnezeu
Articolul următor Cunoscându-ne
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!