Acasă Sanatate Educatie sexuala Femeia la 35+. Cât sex îi trebuie pentru a fi mulțumită :)

Femeia la 35+. Cât sex îi trebuie pentru a fi mulțumită :)

0
Femeia la 35+. Cât sex îi trebuie pentru a fi mulțumită :)
Sursa foto: understandingrelationships.com

Vă povestesc despre o prietenă, care și-a dat acordul să scriu acest articol. Are peste 35 de ani și iubește sexul. Nu este nimfomană, că nu o vrea și-n culcare, și-n sculare. Eu așa am crezut, că dacă nu-i ajung două numere într-o noapte și dacă e nervoasă după o săptămână în care n-a avut parte de sex, asta înseamnă că ar fi nimfomană. Dar nu, zău că nu e :).

-O să vezi tu, Rox, îmi zice câteodată. O să ajungi și tu la 35 de ani și o să vezi cum te „mănâncă”.

O să văd, așa e. Toate femeile trecute de 35 de ani, pe care eu le cunosc, spun același lucru: că adevăratele orgasme se trăiesc după vârsta asta și că ești mult mai împlinită din punct de vedere sexual, odată ce ai început să descoperi ce te face cu adevărat fericită.

Ce înseamnă sexul pentru sănătate?

Sexul înseamnă sănătate curată. Și nu pentru că o spun specialiștii, ci oamenii toți, care sunt mai relaxați, mai bine dispuși, mai tineri și mai energici după ce fac sex. Totodată, este considerat ca fiind cel mai bun sport, pe lângă faptul că sporește sănătatea inimii. Ah, și o citez pe prietena despre care vorbeam: „Face bine la tărtăcuță!” 😅

Așadar, să mă întorc la subiect. De cât sex e nevoie pentru ca o femeie (zicem de una sănătoasă la creier și la trup) să fie mulțumită? De trei ori pe săptămână e ok? Nu, pentru prietena mea nu e ok, clar. Poate să reziste, că doar am zis că nu e nimfomană. Dar nu mai are aceeași fericire pe față. Parcă-i îndrăgostită, așa arată după ce face sex. De trei ori pe zi atunci? Da, așa deduc eu: după 35 de ani, hormonii unei femei se plimbă nestingheriți prin trupul ei și… vor să „danseze” :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!