AcasăFilmeFilmul de weekend: Legendele toamnei

Filmul de weekend: Legendele toamnei

Published on

spot_img

Băi, ce bărbat a fost (şi încă este) Pitt acesta! Vai, ce bărbat frumos, ce trăsături, ce ochi, ce buze, ce privire şi ce zâmbet! Când îl vezi ai zice că parcă prea frumos ca să fie şi adevărat. Dar nah, omul chiar există şi nu degeaba a fost numit unul dintre cei mai frumoşi şi sexi bărbaţi de la Hollywood. Nu-l mai văzusem de mult timp jucând într-un film. Şi mă bucur că am revăzut „Legends of the fall”, ca să mi-l reamintesc pe acest frumos şi sexos bărbat. Şi acum, la cei 54 de ani ai săi, îţi vine să-l doreşti, dacă n-ar fi totuşi vârsta şi imposibilitatea de a-l întâlni.

Dar să vorbim despre film, mai bine :).

Atât de tare mă fascinează filmele care au ca subiect războiul, încât nu mă pot plictisi vreodată să vizionez genul acesta. Deşi a apărut acum foarte mulţi ani (în 1994), încă dăinuie (iată, eu am ales să-l revăd, dintrea atâtea alte filme care abia au apărut).

Cei trei fraţi Ludlow, Alfred, Samuel şi Tristan, nu iau în seamă interdicţia tatălui lor, colonelul William (minunatul Anthony Hopkins – PS: Nu vă supăraţi pe mine pentru ce spun acum, însă, în filmul acesta, seamănă incredibil de bine, mai ales din profil, dar nu numai, cu Liviu Dragnea! Poate din cauza mustaţei, dar vă spun, seamănă foooarte bine!), care întorsese spatele unei cariere militare, pentru că era scârbit şi dezgustat de Guvern în general (de fapt, Guvernul avea o problemă cu indienii, iar colonelul este bun prieten cu un indian, bătrânul One Stab, care şi narează întreaga poveste). Nu pot trece mai departe fără să spun de acest mare actor că are rolul vieţii sale în acest film. În toate filmele, Hopkins joacă bine, dar aici o face genial, prin trasnformările de la comic la dramatic.

Julia Ormond, în rolul lui Susanah, debordează de frumuseţe, sexualitate şi senzualitate. Nu degeaba toţi cei trei fraţi sunt îdrăgostiţi de ea şi ajung să o aibă, unul câte unul. Fiind logodnica lui Samuel, tânăra aşteaptă alături de tatăl celor trei fraţi, ca acesta să se întoarcă acasă. Momentul în care Samuel este ciuruit de gloanţe sub ochii lui Tristan, iar acesta îl înjunghie pentru a-i scoate inima, îţi taie pur şi simplu răsuflarea.

Tristan, care este, efectiv, enervant de frumos (desigur, este el, Brad Pitt), o înnebuneşte pe draga Susanah, îndrăgostindu-se de el şi iubindu-l chiar şi după despărţire. Pentru că, deşi o iubeşte şi el, Tristan decide să plece… în căutarea eu-lui. Este momentul în care Susanah se căsătoreşte cu cel de-al treilea frate (asta după ce Tristan îi scrie un bilet în care îi transmite că totul între ei a murit şi să-şi găsească pe cineva pentru a fi fericită – ca şi în zilele noastre, nu?:) ), care are deja o carieră strălucită în politică, acesta rupând astfel relaţia cu tatăl său.

Reapare frumuşelul nostru, după o perioadă nebună din viaţa lui, în care se iubeşte cu multe femei şi se descoperă pe sine. Nu vă mai povestesc ce se întâmplă de aici încolo. Pentur cine l-a văzut la vremea lui, îi recomand să îl revadă. Un film atât de bun poate fi văzut oricând.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

TU Ai văzut serialul ”YOU” de pe Netflix?

TU poate ești un cinefil mai mare decât mine, dar eu rar aleg să...

Ce filme și seriale adaptate după cărți vor apărea în 2021

Lupta dintre carte și film continuă! Evident, între cărțille și filmele adaptate... unde părerile...

Ce filme adaptate după cărți au apărut sau vor apărea în 2020

Lupta dintre carte și film continuă! Evident, între cărțile și filmele adaptate după acestea,...
error: Content is protected !!