Acasă Citate Frumoasă sau urâtă, fiecare femeie este o vrăjitoare!

Frumoasă sau urâtă, fiecare femeie este o vrăjitoare!

0
Frumoasă sau urâtă, fiecare femeie este o vrăjitoare!

free-mysterious-beautiful-girl-in-a-mask-wallpaper_1440x900_84513

Mă rog, nu e tocmai asta morala textului scris mai jos. Fiecare să ia partea care-i convine, totuşi :).

„Un împărat a prins un tânăr supus care vâna pe domeniul lui. L-a aruncat în temniță și i-a spus că-l va elibera dacă va răspunde la întrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
Tânărul și-a întrebat mama, sora, verișoara, vecina, dar niciuna n-a putut să-i dea un răspuns corect.

Într-un final, a chemat și o vrăjitoare bătrână și urâtă. Aceasta i-a promis că-i spune răspunsul corect cu condiția ca, după ce va fi eliberat, să o ia de soție. Neavând altă soluție tânărul a acceptat.

Răspunsul dezvăluit de vrăjitoare a fost:

-€“ Femeia dorește să fie stăpâna propriei sale vieți!

Împăratul l-a eliberat imediat. A urmat nunta, iar apoi noaptea nunții. Însă nu mică i-a fost mirarea când în pat a găsit o fată tânără și deosebit de frumoasă care i-a spus:

– Pentru că te-ai ținut de cuvânt jumătate de zi voi fi bătrână și urâtă, iar cealaltă jumătate voi fi ca acum. Urmează ca tu să alegi în care jumătate de zi să fiu tânără, și în care să fiu bătrână.
Tânărul căzu pe gânduri: să râdă toți de el văzându-l cu o bătrână și urâtă, iar noaptea să petreacă cele mai plăcute clipe alături de o tânără fermecătoare sau să se plimbe pe zi cu cea mai frumoasă fată printre oameni iar noaptea…
În cele din urmă, tânărul i-a spus să aleagă ea cum crede că e mai bine.

Imediat a venit și răspunsul:

-€“ Voi fi tot timpul tânără și frumoasă pentru că am găsit bărbatul care mi-a dat libertatea de a fi stăpână pe propria viață”.

*Autor necunoscut

Articolul precedent Cunoscându-ne
Articolul următor Crăciun fericit!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!