În perioada 11-13 august, cei de la Elefant au reduceri gigantice la cărți. Poți achiziționa cărțile pe care le aveai pe listă cu până la 80% reduse chiar acum!

Fără a fi Zi Internațională a Cărții ori vreo sărbătoare anume, elefant.ro vine cu reduceri la cele mai faine cărți.

VEZI AICI MEGA-REDUCERILE DE PE ELEFANT

Vara nu prea suntem tentați să cumpărăm cărți, pentru că suntem plecați. Însă mai e puțin și vine toamna, așa că trebuie să adăugăm câteva cărți noi în bibliotecile noastre. Și nici că aveam un moment mai bun, mai ales că acum sunt mega-reduceri pe elefant.ro.

Ne-am bucurat să vedem că faimosul roman al lui Le Tolstoi – Anna Karenina – este astăzi în două volume, la un preț de numai 27 RON.

COMANDĂ ACUM ANNA KARENINA LA REDUCERE!

Nu știu care vă sunt planurile literare, dar eu mi-am propus să pun în bibliotecă opera lui Jane Austen, după ce am terminat “Mândrie și prejudecată”. N-o să vă vină să credeți, dar unele romane de-ale sale costă numai 16 RON!

COMANDĂ ACUM CHEMAREA ÎNGERULUI LA REDUCERE!

Pentru toți fanii și mai ales fanele lui Guillaume Musso cei de la Elefant au pus la reducere și romanele sale 😍. Una dintre ele este “Chemarea îngerului”, redusă de la 45 RON la 23 RON.

COMANDĂ ACUM MOTIVUL X LA REDUCERE!

Pentru iubitorii romanelor polițiste, puteți găsi la reducere toată seria Fabian Risk a autorului Stefan Ahnhem.

Spor la cumpărături și la lectură!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ