AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuGRUP: Minte, Inimă și Literatură

GRUP: Minte, Inimă și Literatură

Published on

spot_img

Până mai acum câteva luni habar nu aveam că există atâtea grupuri pe Facebook. Mai mult, nu înțelegeam ideea de a face parte dintr-un grup. Mi se părea chiar suspect. Însă am dat, întâmplător peste un grup de limba română, apoi peste altul și tot așa până am fost invitată în grupul “Minte, Inimă și Literatură”.

Ieri, la Casa Lupescu, ne-am strâns mai bine de 15 persoane. După ce ne-am cunoscut creierul și sufletul, am decis să ne vedem și față în față. Căci, nu-i așa?, realitatea bate online-ul :). Am primit cadouri, am râs, am glumit, am vorbit și serios, de băut cam puțin (un metru de bere, zău, pe căldura de ieri trebuia să consumi metri, că de la bere nu te îmbeți – cred 😁), pe scurt, ne-am cunoscut. La final, fiecare dintre noi a rămas cu un gust plăcut. Eu am fost numită “copilul grupului”, ceea ce e minunat, desigur. Încă puțin și fac 32 de ani, dar asta nu înseamnă că nu mă simt ca la 23 😊.

Sper ca la următoarea întâlnire să fim într-un număr și mai mare (Cluj, Pitești, Vâlcea și alte orașe dacă avem pe-aici, sper să se audă și la voi). Nu ne vor ajunge două mese, dar asta e, închiriem toată grădina doar pentru noi 😉.

Doamna din fotografia principală, cea care a creat grupul menționat în titlu, poartă același nume de familie ca mine. Ea este întrebată dacă îi sunt fiică, iar pe mine lumea mă întreabă dacă suntem rude. Nu este niciun fel de relație între noi în afară de cea creată online. Ieri am avut ocazia să o cunosc. Exact cum mi-am imaginat: distinsă. O doamnă. Și o profesoară foarte bună :).

(Toți sunt oameni ca lumea și aș scrie despre fiecare în parte. Dar nu mă lasă 😅😁🤭).

Putem realiza lucruri frumoase împreună, putem învăța lucruri noi unii de la alții, putem să ne ajutăm, să ne sprijinim, să ne sfătuim. Sigur, prieteniile nu se crează dintr-o întâlnire, însă atunci când viața îți scoate oameni frumoși în cale (da, oricât de clișeic ar suna asta), îmbrățișează-i cu ambele brațe. Oamenii buni nu îi întâlnești la fiecare pas. Iar mie întotdeauna mi-a plăcut să stau printre oameni mai mari (cu mai multă experiență). Acum înțeleg de ce puștoaicele (și puștii, deopotrivă) preferă compania mea. Nu este acesta un lucru cu adevărat fascinant? Eu “fur” de la alții, iar ceilalți “fură” de la mine. Prea bine a spus dragul de Einstein: totul este energie :).

#MinteInimăȘiLiteratură

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!