A venit primavara, anotimpul asteptat de multi dintre noi. Usor stangace, cu doar cateva raze de soare, insa cu bratele deschise catre sarbatorile din luna martie, primavara isi face simtita prezenta printre tarabele cu martisoare si cadouri. Si cum florile primeaza ca si cadou, vanzatorii de pe piata nu pot decat sa se bucure, avand parte de profituri frumusele in aceasta perioada.

Astfel ca fiecare vinde cum stie mai bine.
“Ia zambila de la Kassandra!”, se aude o tanara ce nu parea sa aiba mai mult de 19 ani. La doi pasi, o tanti pe la vreo 40 si ceva de ani, iese in evidenta cu un alt anunt: “Hai la zambile, ieftine si proaspete!”. Si o ultima cucoana, “sparge” piata prin publicitatea facuta: “Nu va lasati inselati, veniti la zambile roz, albe si albastre, pentru toate gusturile!”, rosteste aceasta la o taraba, asezata fix langa gura de metrou.

Sunt foarte amuzante, dar, sincer, n-as cumpara de la niciuna, prea multa tiganie si limbaj de piata. Si totusi, lumea cumpara. Am asteptat zece minute in statia de tramvai si fetele vandusera aproape tot. Ce de beneficii aduce mult-iubita primavara!

PS: La multi ani tuturor mamelor si femeilor!

PPS: Bucurati-va de orice floare, mai ales de zambile! Ati observat ce miros placut au? 🙂

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ