Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Încurajări pentru mine

Încurajări pentru mine

3
Încurajări pentru mine

madc-temivilleAi să-ți revii…

Sigur că acum suferi. Nu înțelegi ce se întâmplă și îți pui întrebarea „de ce?” Dar ai să vezi că lucrurile se vor aranja de la sine. Știi bine că ai trecut prin experiențe mult mai triste și ai avut perioade mult mai grele. Dar ai învățat deja că toate trec.

De asemenea, știi că nimic nu e întâmplător. Oamenii au apărut în viața ta cu un anume scop și fiecare te-a ajutat la momentul respectiv. Unii te-au tratat ca pe o prințesă, alții mai puțin. Nu e cazul pentru regrete.

Ești atât de tânără, ai atât de multe lucruri pentru care să-i mulțumești lui Dumnezeu! Ești, cu adevărat, o ființă iubită mult acolo sus. Viața ți-a demonstrat-o de nenumărate ori.

Ai suferit mult și ai dus în cârcă greutăți prea mari pentru un copil. Dar știi, dacă n-ai fi trecut prin atâtea, cum ai mai fi cunoscut ce este aceea viața?!

Ai știut să te descurci, ai știut să lupți, ai știut să mucești. Și să te ridici. La fel se va întâmpla și de data aceasta. Ești o femeie minunată, iar cei care au norocul să te aibă în preajma lor vor vedea asta și te vor prețui așa cum meriți.

Zâmbetul trebuie să fie zilnic pe fața ta pentru simplul fapt că exiști. Doamne-Doamne nu te lasă…

Noaptea trecută am visat că plângeam, am visat multe lacrimi. Din curiozitate, am dat un search pe Google și se pare că trec printr-o perioadă de vindecare. Lacrimile simbolizează compasiune, vindecare emoțională și spirituală. 

Articolul precedent Nu este cel mai bun film de dragoste, dar sigur vei plânge
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!