Acasă Lifestyle iPhone XS a fost lansat! Când apare în România şi ce preţ are

iPhone XS a fost lansat! Când apare în România şi ce preţ are

0
iPhone XS a fost lansat! Când apare în România şi ce preţ are
iPhone XS

O nouă revoluţie pe piaţa telefoniei mobile. Apple a lansat cea mai aşteptată gamă de smartphone-uri high-end, iar vedeta este iPhone XS, primul telefon Apple capabil să folosească două cartele SIM în acelaşi timp.

Fiind unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piaţă, şi preţul de achiziţie este pe măsură. Cel mai ieftin porneşte de la 5.000 de lei, iar cel mai scump poate ajunge la 8.000 de lei.

Ce aduce nou iPhone XS

Noul XS, un model îmbunătăţit al X-ului de anul trecut, tocmai ce s-a lansat şi vine cu câteva elemente noi. Dacă design-ul este asemnănător precedentului, nu acelaşi lucru putem spune despre interior. Componentele au fost schimbate în cea mai mare parte,  display OLED care beneficiază de un dynamic range cu 60% mai mare, dar cu acelaşi decupaj regăsit şi la X-ul din 2017. S-a umblat şi la sunet. Cel oferit de noul iPhone este mult mai puternic şi bogat faţă de modelul precedent. La camera foto vorbim despre acelaşi dual camera, cu doi senzori de 12 megapixeli, blitz True Tone şi senzor principal nou, de dimensiuni mai mari.

Când apare în România iPhone XS

Deocamdată, iPhone XS este disponibil doar la pre-comandă, începând cu 14 septembrie, cu termen de livrare în 7 zile lucrătoare. Prioritate au doar câteva ţări, România aflându-se în cel de-al doilea val de lansare, mai exact, din 28 septembrie.

Apple lanseaza iPhone XS
Apple lanseaza iPhone XS

Alte modele de la Apple: iPhone XS Max şi iPhone XR

Odată cu  iPhone XS, s-au lansat alte două modele care fac parte din aceeaşi gamă de smartphone-uri high-end, XS Max şi XR.

Practic, XS Max este o versiune mai mare a XS-ului, cu ecran semnificativ mai mare decât cel de pe iPhone X şi XS, cu o rezoluţie de 2.688 x 1.242 pixeli.  Ambele variante vin în trei versiuni de stocare: 64 GB, 256 GB sau 512 GB. În schimb, iPhone XR este mezinul familiei, cu un display LCD cu diagonala de 6,1, cel mai avansat de pe piaţa telefoniei mobile, aşa cum spune Apple, dar şi cu rezoluţia mai mică, 1.792 x 828 pixeli.

În plus, pentru XR s-a renunţat la oţelul inoxidabil şi s-a folosit o ramă de aluminiu, similară cu iPhone 8 şi 8 Plus.

Preţuri estimative pentru noile modele de iPhone

Preţurile la iPhone XS pornesc de la 5.000 de lei şi pot urca până la 7.000 de lei, aşa cum spuneam mai sus. XS Max este puţin mai scump. Cel mai ieftin costă aproape 6.000 de lei, iar cel mai scump poate ajunge la 8.000 de lei. iPhone XR este mai accesibil. Porneşte de la 3.900 de lei, iar cel mai scump, 4.200 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!