Acasă Educatie Descopera Iubit de împrumut

Iubit de împrumut

0
Iubit de împrumut

women-butterfly-wings-1440x900-wallpaper_www-wall321-com_57

„Nu mi-ar fi plăcut să mă aleagă pe mine ca pe o a doua opțiune”.

Asta e o replică care mi-a plăcut tare mult. Pentru că nicio femeie nu trebuie să se umilească și să renunțe la ea însăși, nici măcar pentru un bărbat care o iubește sau nu.

V-am spus întotdeauna că sunt fană chick-lit, prin urmare și filmele care au la bază acest gen de romane.

Să vă spun despre ce este vorba în acest film, care are titlul „Something Borrowed”, dar a fost tradus ca „Iubit de împrumut” (deși cartea a păstrat traducerea mot-a-mot).Este o poveste despre două prietene foarte bune, de pe vremea când erau copile, Rachel și Darcy. Extrem de diferite. Darcy are o viață fantastică și obține întotdeauna ce vrea, atrăgând privirile asupra ei fără prea multe eforturi. De cealalată parte, Rachel este opusul prietenei și stă tot timpul în umbra acesteia: prea responsabilă, prea tocilară, prea nesigură pe calitățile, considerându-se mult prea banală.

La împlinirea vârstei de 30 de ani, Rachel conștientizează cât de plictisitoare este viața ei: fără iubit, fără copii, cu un job pe care îl urăște, în vreme ce prietena ei urmează să se căsătorească cu Dexter, un tip frumușel și inteligent.

Rachel și Dexter au făcut facultatea împreună și au fost atrași întotdeauna unul de celălalt, dar nu au îndrăznit să-și împărtășească sentimentele. Atunci când Darcy intră în peisaj, îl cucerește pe Dexter cu energia și farmecul ei, iar Rachel se retrage în liniște. Se ştie: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung… unde vor.

Problema apare când, amețită foarte bine, fata cea bună, Rachel, ajunge în pat cu viitorul soț al prietenei ei.

Fiind o fată cuminte și cu principii, Rachel se simte vinovată. Pare decisă să pună capăt cestei situații, însă descoperă că sentimentele ei pentru Dex sunt din ce în ce mai puternice. Iar dacă el nu i-ar răspunde în aceeași măsură, poate s-ar opri aici.

Din fericire, această Darcy este o adevărată scorpie, așa că nu e de plâns că a fost trădată de prietena ei cea mai bună.

Articolul precedent Ce rost mai are să regreți? Toate s-au plătit, măturat, uitat…
Articolul următor Mai târziu este… prea târziu?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!