AcasăTOPIulia Albu este extravagantă pe bune?

Iulia Albu este extravagantă pe bune?

Published on

spot_img

Sunt sigură că ați auzit cel puțin odată în viață despre măreața Iulia Albu. Unii o plac, alții mai puțin. Iulia este o tipă inteligentă, care vinde o imagine extravagantă, din care face o grămadă de bani. Chiar aceste este controverse care se nasc în jurul său îi aduc contracte și, implicit, o mulțime de bani.

Știi că se spune că trebuie să faci ce zice popa, și nu ce face el. Eh, fix așa este și cu Iulia Albu. Dacă ea își permite extravaganțe de genul acesta, înseamnă că știe să le controleze din punct de vedere al stilurilor și culorilor, adică n-o face doar la mișto. Evident că Iulia Albu nu se îmbracă cu susul în jos când merge de Crăciun la părinții ei sau orice alt context, ci doar pentru show.

Efectiv, cum tu faci meseria pe care o faci, doar la serviciu, așa procedează și ea. Să nu vă închipuiți că este vreo fâțâită care doar asta știe să facă. Pe lângă o facultate destul de dificilă în domeniul modei, Domnița de Alba, așa cum i se mai spune, a terminat Facultatea de Drept, un lucru notabil, zic eu. Și a fost suficient de inteligentă să aleagă să îndrăznească, în loc să aibă un loc de muncă banal.

Nu spun că o admir de mor, dar trebuie să scoată cineva și calitățile dintr-o persoană care e pusă la zid de 70% din oameni. Însă aerele alea de superioritate mă cam irită. Aș spune că și asta face, totuși, parte din imaginea ei. Vă dați seama că și dacă o placeți și dacă nu, ea câștigă oricum ar fi. Cu cât mai controversată și mediatizată, cu atât mai apreciată și curtată. O găsim pe la Kanal D, fie la emisiunea momentului „Bravo, ai stil!”, fie la „Wow biz”, pe site-ul ei, pe care scrie cu foc, iar mie îmi place să citesc, sau pe un alt site, unde dă sfaturi femeilor despre cum să se îmbrace corect și normal! Nu vă îndeamnă să o copiați, așadar chiar merită urmărită această domniță nesuferită.

Autor: Angelina

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...
error: Content is protected !!