Joacă-te cu mine!

Published on

spot_img

Ah, am nevoie să înţelegi că pe mine trebuie să mă surprinzi, să-mi arăţi lucruri pe care nu le cunosc, să mă înveţi ce nu ştiu. Sunt atât de energică, atât de vioaie, îmi place atât de mult să ne jucăm, să flirtăm! N-ai nicio şansă dacă nu eşti pe acelaşi ritm. Sau… măcar să te dai după mine.

Eu nu mă schimb şi n-am de gând să renunţ la bucuria mea de copil şi la jocurile mele care, poate, nu fac decât să enerveze pe moment.

Dacă simţi şi tu că e chimie între noi, n-am să mă supăr în cazul în care vrei să apari la uşa mea la zece seara pe motiv că… ţi-e dor de mine.

Fii şarmant, fii seducător, fii aşa cum trebuie să fie un bărbat: vânător!

Atât te rog, nu mă plictisi cu vorbe care doar ar umple tăcerea, cu stat în casă non-stop în faţa televizorului şi la bucătărie. Vino cu ceva nou, fă-mi surprize oricât de mici şi am să le apreciez. Te înţeleg dacă ţi-e rău într-o seară, dacă eşti obosit în altă seară, dacă ai chef să stăm un weekend în apartament, cu telefoanele închise. Dar nu fă din asta o obişnuinţă.

Sigur, nicio relaţie nu se bazează pe reguli şi pe „trebuie”. Dar te-am analizat suficient înainte de a porni la drum cu tine şi cred că ai capacitatea de a vedea singur ce şi cât îmi place.

Va trebui să înveţi să simţi când am nevoie de libertate, să mă laşi pur şi simplu cu gândurile mele, fără alt zgomot de fundal, şi să fii AICI în momentele necesare. Dăruiesc în aceeaşi măsură. Poate chiar mai mult.

Toată viaţa mea am să mă joc cu bărbatul de care mi-e drag. Niciodată cu sufletul şi cu sentimentele lui. Dar nimănui nu fac rău tachinările, flirturile, glumele, toanele. Totul e să nu ajungem la plictiseală. Suficient faptul că, de luni până vineri, nu facem nimic în afară de a merge la job și a veni acasă. Măcar în acele două zile, singurile din săptămână, să faci ceva care să nu conducă la monotonie. Pentru că monotonia și plictiseala dintr-o relație nu conduc nicăieri. În final, va rămâne doar o relație pe listă celor deja încheiate. Nu e păcat? 🙂

Eu sunt o femeie plină de viaţă, iar tu, scumpule, eşti al naibii de norocos că m-ai întâlnit. Sunt sigură că felul meu de a fi te va marca pozitiv. Dacă eşti într-adevăr un bărbat matur, vei aprecia tot ceea ce eu ofer, cu toată nebunia mea.

În caz contrar, alege-ţi o femeie slabă, nu una cu o personalitate atât de puternică.

text scris pentru o dragă prietenă, dar în care mă regăsesc 🙂

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!