Joacă-te cu mine!

4
Joacă-te cu mine!

Ah, am nevoie să înţelegi că pe mine trebuie să mă surprinzi, să-mi arăţi lucruri pe care nu le cunosc, să mă înveţi ce nu ştiu. Sunt atât de energică, atât de vioaie, îmi place atât de mult să ne jucăm, să flirtăm! N-ai nicio şansă dacă nu eşti pe acelaşi ritm. Sau… măcar să te dai după mine.

Eu nu mă schimb şi n-am de gând să renunţ la bucuria mea de copil şi la jocurile mele care, poate, nu fac decât să enerveze pe moment.

Dacă simţi şi tu că e chimie între noi, n-am să mă supăr în cazul în care vrei să apari la uşa mea la zece seara pe motiv că… ţi-e dor de mine.

Fii şarmant, fii seducător, fii aşa cum trebuie să fie un bărbat: vânător!

Atât te rog, nu mă plictisi cu vorbe care doar ar umple tăcerea, cu stat în casă non-stop în faţa televizorului şi la bucătărie. Vino cu ceva nou, fă-mi surprize oricât de mici şi am să le apreciez. Te înţeleg dacă ţi-e rău într-o seară, dacă eşti obosit în altă seară, dacă ai chef să stăm un weekend în apartament, cu telefoanele închise. Dar nu fă din asta o obişnuinţă.

Sigur, nicio relaţie nu se bazează pe reguli şi pe „trebuie”. Dar te-am analizat suficient înainte de a porni la drum cu tine şi cred că ai capacitatea de a vedea singur ce şi cât îmi place.

Va trebui să înveţi să simţi când am nevoie de libertate, să mă laşi pur şi simplu cu gândurile mele, fără alt zgomot de fundal, şi să fii AICI în momentele necesare. Dăruiesc în aceeaşi măsură. Poate chiar mai mult.

Toată viaţa mea am să mă joc cu bărbatul de care mi-e drag. Niciodată cu sufletul şi cu sentimentele lui. Dar nimănui nu fac rău tachinările, flirturile, glumele, toanele. Totul e să nu ajungem la plictiseală. Suficient faptul că, de luni până vineri, nu facem nimic în afară de a merge la job și a veni acasă. Măcar în acele două zile, singurile din săptămână, să faci ceva care să nu conducă la monotonie. Pentru că monotonia și plictiseala dintr-o relație nu conduc nicăieri. În final, va rămâne doar o relație pe listă celor deja încheiate. Nu e păcat? 🙂

Eu sunt o femeie plină de viaţă, iar tu, scumpule, eşti al naibii de norocos că m-ai întâlnit. Sunt sigură că felul meu de a fi te va marca pozitiv. Dacă eşti într-adevăr un bărbat matur, vei aprecia tot ceea ce eu ofer, cu toată nebunia mea.

În caz contrar, alege-ţi o femeie slabă, nu una cu o personalitate atât de puternică.

text scris pentru o dragă prietenă, dar în care mă regăsesc 🙂

Articolul precedent Cât de ușor poți crede că ești în depresie, dar, de fapt, nu ești.
Articolul următor Despre emisiunea momentului – „Bravo, ai stil!”
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

4 COMENTARII

  1. La multi ani! Sa.ti fie un an mai bun si mai senin! Acum,ca sa scriu si despre ce am citit, scrii de parca in sfarsit l.ai fi găsit pe el, ceea ce m.ar bucura, bineînțeles. Sper ca te citeste si el și ca e macar pe jumătate asa cum i.ai explicat.

    • Un An Nou minunat, draga mea Crenguţa! Nu e vorba de un “el” pentru mine. Am scris articolul pt o prietena, dar sigur că şi eu mă regăsesc în cele scrise, aşa cum scriu de fiecare dată. Se pare că am ajutat totuşi în relaţia lor :D. Te pup cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!