Acasă Frumusete Coafura Mască pentru părul uscat și deteriorat, cu lapte și miere

Mască pentru părul uscat și deteriorat, cu lapte și miere

0
Mască pentru părul uscat și deteriorat, cu lapte și miere
Sursa foto: unileverservices.com

În urma expunerii la soare, alimentației nesănătoase și a produselor folosite, sănătatea părului este afectată. Dacă podoaba capilară a devenit uscată, fragilă și deteriorată, încearcă o mască naturală pe bază de lapte și miere. Acest tratament va reda strălucirea și vitalitatea firelor de păr, lăsându-le puternice și mătăsoase.

Ai nevoie de:
– 1 cană de lapte
– 2 linguri de miere

Mod de preparare și aplicare:
Pune într-un vas laptele și mierea. Amestecă cu o lingură, după care aplică soluția obținută pe părul umed. Las-o să acționeze aproximativ 15 minute, după care clătește și șamponează podoaba capilară cu un șampon și un balsam blând. Această mască pentru păr se prepară în mai puțin de 5 minute. Rezultatele încep să apară după mai multe aplicări. Așadar, aplică masca de două-trei ori pe săptămână, timp de o lună.

Iată o altă rețetă de mască pentru păr deteriorat și uscat:

Ai nevoie de:
– pasta de la un avocado
– 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare și aplicare:
Pune într-un bol pasta de avocado și uleiul de măsline. Amestecă pasta cu o lingură, apoi aplic-o pe părul uscat, pe care-l separi în mai multe secțiuni, începând de la rădăcini și până la vârfuri. După ce ai aplicat masca pe întreaga suprfață a părului, strânge-l coc și pune-ți în cap o cască de duș. Las-o să acționeze 30 de minute, după care șamponezi suvițele cu un șampon blând și termini prin clătirea cu apă călduță.

Atenție: dacă părul are tendința de îngrășare rapidă, nu aplica masca direct pe scalp, ci de la doi centimetri mai jos sau de la jumătatea podoabei capilare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!