Sursa foto: unileverservices.com

În urma expunerii la soare, alimentației nesănătoase și a produselor folosite, sănătatea părului este afectată. Dacă podoaba capilară a devenit uscată, fragilă și deteriorată, încearcă o mască naturală pe bază de lapte și miere. Acest tratament va reda strălucirea și vitalitatea firelor de păr, lăsându-le puternice și mătăsoase.

Ai nevoie de:
– 1 cană de lapte
– 2 linguri de miere

Mod de preparare și aplicare:
Pune într-un vas laptele și mierea. Amestecă cu o lingură, după care aplică soluția obținută pe părul umed. Las-o să acționeze aproximativ 15 minute, după care clătește și șamponează podoaba capilară cu un șampon și un balsam blând. Această mască pentru păr se prepară în mai puțin de 5 minute. Rezultatele încep să apară după mai multe aplicări. Așadar, aplică masca de două-trei ori pe săptămână, timp de o lună.

Iată o altă rețetă de mască pentru păr deteriorat și uscat:

Ai nevoie de:
– pasta de la un avocado
– 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare și aplicare:
Pune într-un bol pasta de avocado și uleiul de măsline. Amestecă pasta cu o lingură, apoi aplic-o pe părul uscat, pe care-l separi în mai multe secțiuni, începând de la rădăcini și până la vârfuri. După ce ai aplicat masca pe întreaga suprfață a părului, strânge-l coc și pune-ți în cap o cască de duș. Las-o să acționeze 30 de minute, după care șamponezi suvițele cu un șampon blând și termini prin clătirea cu apă călduță.

Atenție: dacă părul are tendința de îngrășare rapidă, nu aplica masca direct pe scalp, ci de la doi centimetri mai jos sau de la jumătatea podoabei capilare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ