AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuNu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează

Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează

Published on

spot_img

leaves-hair-orange-lady-beauty-girl-park-autumn-wallpaper-222470

Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează atunci când iese din casă. Am mai spus că sunt adepta naturaleţii. Însă a fi naturală e una, a fi dezordonată şi nearanjată e alta. Unul dintre miturile societăţii este acela care spune că o femeie se aranjează ca să fie frumoasă pentru partenerul ei. Oare?

O femeie trebuie să fie elegantă, feminină, educată. Să fie o doamnă atunci când iese în societate. Când spun să se aranjeze nu mă refer să se gătească cu cele mai bune haine atunci când iese din casă. Dar nici să iasă în pantalonii şi bluza de trening cu care a gătit, chiar dacă merge să facă piaţa. Sau cu părul nepieptănat. Nu vorbesc aici despre aranjatul excesiv, ca pentru o petrecere. Când mergi în supermarchet să faci cumpărături sau la sală sau pur şi simplu să speli maşina nu ai nevoie de o tonă de machiaj pe faţă, creion care să mărească buzele şi tuş pentru a scoate ochii în evidenţă.

Replici de genul „nu am timp” sau „nu am bani” nu-şi au rostul. Poţi fi frumoasă într-un mod simplu şi natural, cu ceea ce ai în casă, şi poţi arăta bine prin diverse metode naturiste, iar hainele cele mai frumoase sunt acelea care îţi vin bine, îndiferent de eticheta lor.

Iar ca să sfărâmăm mitul de mai sus, trebuie spus faptul că femeia se aranjează pentru ea, înainte de toate. Atunci când se priveşte în oglindă şi începe a-şi da cu cremă şi a aplica un fond de ten, nu o face gândindu-se la un bărbat. Esenţa este încrederea în ea însăşi. Femeie urâtă nu există. La urma urmei, toate avem ceva din Eva, deci un strop de frumuseţe există în fiecare dintre noi 🙂

„Nu ştiu cum poate o femeie să iasă din casă fără să se aranjeze vreun pic, măcar din politeţe. Nu poţi şti niciodată, poate aceea est ziua în care are o întâlnire cu destinul“.

(Coco Chanel)

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...
error: Content is protected !!