Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează

Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează

4
Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează

leaves-hair-orange-lady-beauty-girl-park-autumn-wallpaper-222470

Nu am să înţeleg niciodată o femeie care nu se aranjează atunci când iese din casă. Am mai spus că sunt adepta naturaleţii. Însă a fi naturală e una, a fi dezordonată şi nearanjată e alta. Unul dintre miturile societăţii este acela care spune că o femeie se aranjează ca să fie frumoasă pentru partenerul ei. Oare?

O femeie trebuie să fie elegantă, feminină, educată. Să fie o doamnă atunci când iese în societate. Când spun să se aranjeze nu mă refer să se gătească cu cele mai bune haine atunci când iese din casă. Dar nici să iasă în pantalonii şi bluza de trening cu care a gătit, chiar dacă merge să facă piaţa. Sau cu părul nepieptănat. Nu vorbesc aici despre aranjatul excesiv, ca pentru o petrecere. Când mergi în supermarchet să faci cumpărături sau la sală sau pur şi simplu să speli maşina nu ai nevoie de o tonă de machiaj pe faţă, creion care să mărească buzele şi tuş pentru a scoate ochii în evidenţă.

Replici de genul „nu am timp” sau „nu am bani” nu-şi au rostul. Poţi fi frumoasă într-un mod simplu şi natural, cu ceea ce ai în casă, şi poţi arăta bine prin diverse metode naturiste, iar hainele cele mai frumoase sunt acelea care îţi vin bine, îndiferent de eticheta lor.

Iar ca să sfărâmăm mitul de mai sus, trebuie spus faptul că femeia se aranjează pentru ea, înainte de toate. Atunci când se priveşte în oglindă şi începe a-şi da cu cremă şi a aplica un fond de ten, nu o face gândindu-se la un bărbat. Esenţa este încrederea în ea însăşi. Femeie urâtă nu există. La urma urmei, toate avem ceva din Eva, deci un strop de frumuseţe există în fiecare dintre noi 🙂

„Nu ştiu cum poate o femeie să iasă din casă fără să se aranjeze vreun pic, măcar din politeţe. Nu poţi şti niciodată, poate aceea est ziua în care are o întâlnire cu destinul“.

(Coco Chanel)

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Ai burtică? Uite cum poţi scăpa de ea!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!